Dan Brown va lansa un nou roman. Titlul va fi postat literă cu literă pe site-urile de socializare

Scriitorul american Dan Brown va lansa în luna mai cel de-al patrulea roman din seria deschisă de volumul "Codul lui Da Vinci", care îl are ca personaj principal pe profesorul Robert Langdon, au anunţat, marţi, reprezentanţii editurii Transworld.

RomaniaTV.net
15 ian. 2013, 15:19
Dan Brown va lansa un nou roman. Titlul va fi postat literă cu literă pe site-urile de socializare

Potrivit reprezentanţilor editurii Transworld, în cel de-al patrulea roman, profesorul Langdon va fi atras „într-o lume inedită, centrată pe una dintre cele mai misterioase capodopere literare din istorie”, potrivit Mediafax.

Atât „Codul lui Da Vinci”, cât şi „Îngeri şi Demoni” au fost adaptate în lungmetraje turnate la Hollywood, în care rolul lui Robert Langdon – un profesor de la Universitatea Harvard, pasionat de simbolistică – a fost interpretat de actorul Tom Hanks.

Titlul noului roman va fi dezvăluit literă cu literă prin intermediul unor postări pe site-urile de socializare, inclusiv pe Twitter şi Facebook. 

Un film după cel de-al treilea roman din serie, „Simbolul pierdut”, este în pregătire la Hollywood.

Romanele scriitorului american au fost traduse în 52 de limbi străine şi s-au vândut în peste 200 de milioane de exemplare pe plan mondial.