Dan Cămârzan a povestit pas cu pas cum şi-a omorât bunica. Detalii ŞOCANTE

Dan Cămârzan, afaceristul milionar din Braşov care şi-a ucis cu sânge rece bunica în faţa mamei sale, şi-a recunoscut fapta. Bărbatul le-a arătat anchetatorilor, pas cu pas, cum a comis crima.

09 mai 2019, 11:49
Dan Cămârzan a povestit pas cu pas cum şi-a omorât bunica. Detalii ŞOCANTE

Dan Cămârzan a trecut de la extaz la agonie în 10 ani. Dintr-un afacerist de succes a devenit un personaj extrem de controversat. Zeci de oameni spun că sunt victimele lui. I-au oferit bani pentru case pe care nu le-a mai construit niciodată. La toate acestea se adaugă o crimă oribilă, pentru care a dat explicaţii anchetatorilor.

Dezvăluirea momentului despre Dan Cămârzan, milionarul care şi-a ucis bunica în faţa mamei. Care a fost motivul

După o noapte petrecută în arest, milionarul s-a întors la locul crimei. Acolo, în faţa oamenilor, a refăcut filmul zilei de marți. Afaceristul a explicat pas cu pas cum a ajuns să îşi ucidă bunica în vârstă de 93 de ani.

Cum a făcut avere milionarul din Braşov care şi-a omorât bunica. Totul a plecat de la o nuntă

Dan Cămârzan a fost un afacerist cunoscut şi respectat. Un fost olimpic la matematică, care punea bazele unor proiecte imobiliare de succes. Avea o viaţă prosperă, cu o avere estimată la 29 de milioane de euro. Patru ani mai târziu, se căsătorea cu prima lui soţie, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Las Vegas. După ce s-a întors în ţară, a devenit de nerecunoscut. A slăbit spectaculos, iar pe internet se autointitula Dumnezeu şi mărturisea că este consumator de droguri, iar afacerile lui au început să dispară una după alta.