Dezvăluirea momentului despre Dan Cămârzan, milionarul care şi-a ucis bunica în faţa mamei. Care a fost motivul

Dan Cămârzan, omul de afaceri din Braşov care şi-a ucis bunica cu sânge rece, chiar în faţa mamei lase, are o poveste incredibilă. Motivul pentru care a recurs la această crimă este şocant.

RomaniaTV.net
08 mai 2019, 07:21
Dezvăluirea momentului despre Dan Cămârzan, milionarul care şi-a ucis bunica în faţa mamei. Care a fost motivul

Un gest îngrozitor a curmat cariera de succes a milionarului Dan Cămârzan, un om de afaceri care a investit în complexe imobiliare, alături de Primăria Brașov. Despre acesta se spune că la vârsta adolescenței a realizat un proiect pentru Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU).

Milionarul din Braşov, suspectat că şi-a ucis bunica, a fost arestat 

Duminică, el și-a ucis bunica, în vârstă de 93 de ani, sub privirile îngrozite ale mamei sale. Tragedia a avut loc în locuința comună a celor trei, din municipiul Brașov. Mama lui a încercat să-l oprească, lovindu-l, chiar, însă fără rezultat.

„Conflictul a fost unul spontan”, a declarat procurorulșef Adrian Aldea, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, potrivit evz.ro.

Din primele investigații reiese că Dan Cămârzan s-a urcat cu genunchii pe trupul bunicii sale și a strâns-o de gât, decesul survenind prin comprimare toracică și obturarea căilor respiratorii. Omul de afaceri a fost arestat, ieri, pentru omor.

Explicația acestui gest urmează să fie stabilită, cu certitudine, după o expertiză psihiatrică. Însă, până la acest moment tragic, Dan Cămârzan nu a ezitat să se remarce ca un adept al unei așazise secte care promova adoptarea unor acte de identitate fără Cod Numeric Personal (CNP), denumită „Suveran Ființă Vie Născut Viu” și să se autointituleze Dumnezeu. În martie 2017 a apărut primul protestatar care cerea, public, în fața primăriei din Codlea, județul Brașov, să-i se elibereze un astfel de act. Apoi, în mai 2017, Constantin Amariei, consilier local și lider al Partidului Național Democrat, Filiala Reșița, a insistat, într-o conferință de presă, să fie numit „Suveranul constantin” (special, cu litere mici n.r.). „Noi suntem ființe vii, create de Creator, suverani. Între noi și Dumnezeu nu are voie nimeni să ne stăpânească. Statul ăsta, dacă vrea să ne dea ceva, are lege, dacă nu vrea să ne dea același lucru, nu ni-l dă, tot pentru că are o lege în sensul ăsta”, spunea „Suveranul constantin”. Ulterior, au apărut și alte persoane care solicitau autorităților același lucru: acte de identitate fără CNP. În octombrie 2017, omul de afaceri Dan Cămârzan, care a dezvoltat, printre altele, complexul rezidențial Tâmpa Gardens și Europe Residence, și implicat în dezvoltarea Signature Residence, este cuprins de un delir mistic și a pornit pe canalul său de YouTube un serial intitulat „I am God”.

Antreprenorul, implicat și în alte businessuri, inclusiv în IT, se afla în Las Vegas și apare, într-unul din episoadele relatate de bizbrasov.ro, fumând marijuana, explicând că el este Dumnezeu. Întrebat ce se întâmplă cu cel mai recent proiect al său, Cămârzan a declarat că „Signature va fi primul proiect imobiliar în care un apartament se va vinde cu un miliard de dolari. Iată cum am făcut 92 de miliardari”. „Dumnezeu este cel mai bogat om în viață, are în conturi 2,4 trilioane de dolari”, susținea Dan Cămârzan. Întrebat dacă Dumnezeu are și o adresă fizică, el ne-a spus că „da, locuiește pe str. Avram Iancu”, adică adresa sa de reședință. El era convins că „Arsenie Boca, Părintele Pantelimon și cu profetul Ilie au zis că Dumnezeu (fiul omului) va veni și îi va judeca pe oameni la Mănăstirea Bucium”.

Un cunoscut milionar şi-a ucis bunica. Cum se transformase afaceristul în ultima vreme

Capital TV creiona, pe 8 octombrie 2008, cum a început cariera de succes a lui Dan Cămârzan. La doar 34 de ani, era, deja, unul dintre cei mai experimentaţi oameni de afaceri din Braşov. „În anul 1996, am fost la o nuntă în Oneşti, eu fiind student în anul trei. Acolo am întâlnit un belgian. Eu aveam calculator acasă şi doream să fac un ban pentru lucrurile mărunte, iar el, având un business în România, mi-a propus o colaborare. Atunci, am luat un prieten şi am reuşit să digitalizăm şapte cărţi în două zile. După care am plecat să ducem cărţile respective şi să luam banii. Belgianului nu-i venea să creadă, pentru că el făcuse două cărţi, cu şapte oameni, în două luni şi jumătate”, a spus Dan Cămârzan reporterilor Capital TV.

Fidel propriilor sale principii, a intrat pe piaţa imobiliară. „Am făcut o casă pentru mama mea şi mi s-a părut incredibil să poţi să o ridici la o anumită sumă de bani, în condiţiile în care, pe piaţă, se vindeau la sume incredibil de mari. Şi atunci am început să facem clădiri de birouri”, susţinea omul de afaceri. În 2005, Cămârzan a înfiinţat Kronvest, o companie de dezvoltare imobiliară, şi a început să construiască clădiri office, pe care, odată finalizate, le-a închiriat unor companii multinaţionale. Tot atunci, a demarat şi Europeresidence, primul proiect rezidenţial din portofoliul Kronvest. Acesta, cu 127 de apartamente construite, a fost terminat în mai puţin de nouă luni. „Tot timpul am avut targeturi… şi targeturi posibile. Adică nu mi-am impus când aveam 14 calculatoare şi opt oameni angajaţi să conduc un Ferarri. E clar! Dacă făceam aşa, stăteam într-o lume paralelă”, îşi dezvăluia Dan Cămârzan secretul succesului.