Dan Capatos a fost dat afară de la Antena 1

În locul emisiunii lui Capatos, Antena 1 va difuza Observatorul de noapte.

07 ian. 2021, 07:46
Dan Capatos a fost dat afară de la Antena 1

Dan Capatos, care realiza, la miezul nopții, pe Antena 1, emisiunea Xtra Night Show, începe anul cu veşti proaste. După 13 ani, acesta a fost scos din grila principalului post al grupului Intact.
Din 11 ianuarie, late-night show-ul va putea fi urmărit pe canalul Antena Stars. Dan Capatos va fi programat de la ora 22.30, la 00.30, în timpul săptămânii, dar va avea o zi în plus.

Pe Antena 1, Capatos era patru zile pe săptămână, de luni până joi. Odată cu trecerea la Antena Stars, vor fi cinci emisiuni, de luni până vineri.

Dan Capatos a început să modereze emisiunea „Un Show Păcătos” în 2007,  Transformarea show-ului s-a făcut la început de 2017, moment în care Antena 1 emitea în HD deja de câteva luni. Subiectele au rămas aceleași, dar producția a suferit un rebranding de nume – a trecut de la „Un show păcătos”, la „Xtra Night Show”.

Dan Capatos a publicat un mesaj în care le spune fanilor că va reveni pe micul ecran, dar pe alt post. Este vorba de Antena Stars, televiziune tot a trustului Impact.

“Aventura Xtra Night Show continuă cu sezonul 27! Emisiunea va fi mai frumoasă, mai spumoasă şi mai devreme acasă! Şi asta pentru că, din acest sezon, ora de începere va fi 22:30. Ne vom distra câte două ore pe seară, de luni până vineri, tot în casa Antenelor, dar în altă camera: Antena Stars.

Au fost extrem de multe mesaje din partea telespectatorilor fideli, în acest an greu pe care l-am tăit cu totii, supăraţi pe faptul că uneori stăteau să ne aştepte până la ora la care, în mod normal, emisiunea ar fi trebuit sa se termine. Din respect pentru ei, Xtra Night Show îşi va respecta statutul de cel mai longeviv Late Night Show din istoria televiziunii din România, de-acum şi din punct de vedere al duratei şi al orei de intrare.

Dan Capatos, testat antidrog. Ce au descoperit poliţiştii: „Noul drog la modă”
Îi aşteptăm pe prietenii noştri dragi, aflati de partea cealaltă a ecranului să ni se alăture, de luni până vineri, de la 22:30 la 00:30, pe Antena Stars. Să ne dea Dumnezeu sănătate şi un an liniştit tuturor!”, a declarat Dan Capatos.


loading...