Dan Capatos, testat antidrog. Ce au descoperit poliţiştii: „Noul drog la modă”

Dan Capatos a fost testat antidrog cu unul dintre aparatele deținute de Poliția Română. Prezentatorul a făcut dezvăluiri chiar în emisiunea pe care o prezintă la Antena 1.

RomaniaTV.net
09 iun. 2020, 05:30
Dan Capatos, testat antidrog. Ce au descoperit poliţiştii: „Noul drog la modă”

Vreau să începem acest experiment. Mă voi supune acestui test pentru că sunt, cumva, emblematic pentru ce vorbeam în serile trecute. Sunt un pacient care, din cauza afecţiunilor generate de acest program extrem – de 13 ani nu reuşesc să dorm decât de la 5.00 – am dezvoltat multe de afecţiuni printre care o hipertensiune cu pusee mari, care au ajuns până pe la 23 cu 17, adică în pragul uşii Sfântului Petru, şi cu o cefalee tensională. Din acest motiv iau 7-8 medicamente zilnic.

Am ales să vă şi spun medicamentele pentru că demersul este să demonstrăm că nu orice om care suferă de afecţiuni normale – stres, oboseală – şi care se tratează pentru aşa ceva nu devine automat duşmanul Poliţiei. Până la urmă, ofiţerii de poliţie încearcă să îi depisteze pe cei care fac abuz de medicamente – noul drog la modă – sau consumul de droguri clasice.

Pe lângă un 0,25 de Xanax prescris, mai iau pentru tensiune Prestarium, Tertensif, Betaloc Zok, Tenaxum, Aspenter şi, pentru alergie permanentă, Symphoral. Eu am, în fiecare moment, aceste substanţe în corp. Aparatul nu scoate în evidenţă decât abuzul de medicamente sau aşa ar trebui. Dacă ai o afecțiune incompatibilă cu condusul, normal că atunci medicul anunţă Poliţia Rutieră și îţi suspendă permisul„, a spus Dan Capatos, în emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena 1.

Lovitură pentru Dan Capatos! Ce se întâmplă cu XNS, de la Antena 1? Anunţul făcut chiar de prezentator, în direct: „Veste proastă”

Afecţiunea TERIBILĂ moştenită de fiul lui Dan Capatos de la vedeta Antena 1

Dan Capatos a vorbit despre „moștenirea” lăsată acestuia, și anume un colesterol crescut.

A moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută. De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui. Antrenamentele sunt dure, ale luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică. E legitimat. A făcut vizita medicală. Totul se face profesionist„, a spus Dan Capatos la Antena Stars.