Dan Capatos câștigă la Xtra Night Show mai bine decât Măruță la PRO TV. „Puteam să fac tâmpenii mult mai mari pentru rating”

Dan Capatos are o carieră în televiziune de peste 20 de ani, iar venitul său la Antena este unul pe măsură. Prezentatorul este chiar mai bine plătit decât "rivalul" Măruță de la PRO TV.

25 nov. 2021, 17:12
Dan Capatos câștigă la Xtra Night Show mai bine decât Măruță la PRO TV. „Puteam să fac tâmpenii mult mai mari pentru rating”

Dan Capatos este una dintre personalitățile emblematice pentru televiziune, iar șefii săi de la Antena 1 îl răsplătesc pe măsură.

Potrivit surselor CanCan, Dan Capatos câștigă pentru fiecare ediție Xtra Night Show 800 de euro și având în vedere că, în prezent, emisiunea este difuzată de luni până vineri, aceasta înseamnă că primește 4.000 de euro pe săptămână, adică 16.000 de euro pe lună.

Dan Capatos a fost înlocuit de la Antena 1. Cine a venit în locul prezentatorului

“Dan primea 800 de euro pentru fiecare emisiune Xtra Night Show, difuzată la Antena 1. Suma nu este deloc mică, dacă ne gândim că avea emisiunea de luni până joi. La un calcul simplu, îi intrau în buzunar 3200 de euro, dar pentru el nu reprezintă sursa principală de venit”, au declarat surse potrivit CanCan.

Suma este una extrem de generoasă și pe măsura experienței lui Capatos, care lucrează de peste 20 de ani în televiziune. În mod surprinzător, salariul lunar al prezentatorului de la Xtra Night Show este chiar mai mare decât cel al lui Cătălin Măruță, la PRO TV.

”Eu neștiind să fac altceva, trăiesc din salariul pe care îl am din meseria asta. Așadar, eu trebuie să fac ceva cât de cât performant. Asta vine cumva să îi deranjeze pe cei care spun că fac orice pentru rating. Nu cred că m-am dus în zona de făcut orice pentru rating. Puteam să fac tâmpenii mult mai mari pentru rating.

Dan Capatos, în pericol de a dezvolta boli care-i pot pune capăt carierei: „Sunt predispus la demență și Alzheimer”

Sunt foarte multe situații pe care trebuie să le depășești, însă după mii de emisiuni în direct, poate zeci de mii de ore în direct…cred că pot spune că am întâlnit o mulțime de situații surprinzătoare pentru noi, pentru echipă, pentru invitați. Nu există neapărat un secret, sau dacă există, e acela să fii cât se poate de natural. După atâta amar de vreme poți identifica situațiile mai slabe. E ușor de ajuns sus, mai greu e să te menții”, a spus prezentatorul TV în timpul podcastului lui Damian Drăghici, în urmă cu câteva luni.