Dan Capatos, în pericol de a dezvolta boli care-i pot pune capăt carierei: „Sunt predispus la demență și Alzheimer”

Dan Capatos a făcut dezvăluiri cutremurătoare, acesta a spus că este într-adevăr predispus la demență și Alzheimer, afecțiuni care i-ar sfârși cariera.

30 iul. 2021, 14:28
Dan Capatos, în pericol de a dezvolta boli care-i pot pune capăt carierei: „Sunt predispus la demență și Alzheimer”

Dan Capatos

a făcut dezvăluiri cutremurătoare, îndrăgitul prezentator TV a spus că a fost la un pas de moarte, atunci când a suferit un atac cerebral ischemic. Momentul a fost marcant pentru vedetă, deoarece medicii l-au avertizat că este predispus la afecțiuni precum Alzheimer și demență.

În urma atacului cerebral ischemic, suferit în urmă cu doi ani, Capatos a fost paralizat pe partea stângă timp de 15 minute, din acel moment vedeta a fost diagnosticată cu risc crescut de a dezvolta afecțiuni neurologice.

Incidentul a avut loc chiar atunci când Dan Capatos se afla în vacanță cu familia în Italia, în orașul Ancona. Încă din avion, acesta a simțit că ceva este neînregulă cu el. Dan Capatos s-a panicat în momentul în care a simțit că are partea stângă a feței paralizată.

„Doctorii mi-au spus ultima dată că sunt predispus în viitor la demență și Alzheimer. Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, când nu-mi mai simțeam jumătate de cap. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea. Și asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme’, a declarat acesta, la Antena Stars, conform Viva. 

Dan Capatos: „Mama a făcut un accident vascular. Era legumă”

Există posibilitatea ca afecțiunile neurologice de care suferă Dan Capatos să aibă și cauze genetice. Potrivit spuselor prezentatorului, mama sa a suferit un accident vascular cerebral pe vremea când Capatos ea doar un adolescent de 18 ani.

„Mama a făcut un accident vascular. Aveam 18 ani pe atunci, eu vorbeam de la Ploieşti. Doctorii îmi spuneau că e bine şi peste cinci zile m-au sunat şi mi-au zis să vin că are nevoie de însoţitor. Era legumă. Din fericire şi-a revenit’, a declarat prezentatorul TV, la acea vreme, în emisiunea ‘Un show păcătos’, de la Antena 1.