Dan Capatos, decizie radicală din cauza fanilor lui Dinamo. „A murit definitiv!”

Dan Capatos (48 de ani) a decis să se retragă din programul DDB după incidentul dintre suporteri și Deian Sorescu (24 de ani) care a avut loc la finalul meciului CS Mioveni - Dinamo 2-1.

17 dec. 2021, 12:09
Dan Capatos, decizie radicală din cauza fanilor lui Dinamo. „A murit definitiv!”
Dan Capatos era membru DDB din 2018

Dan Capatos, decizie radicală din cauza fanilor lui Dinamo. Prezentatorul TV Dan Capatos era membru DDB Elite şi plătea anual suma de 1.948 de euro în conturile clubului!

Dan Capatos, decizie radicală din cauza fanilor lui Dinamo

Prezentatorul TV, mebru DDB sin 2018, nu poate trece peste gestul suporterilor și a anunțat că renunță la statutul său de membru Elite în programul socios. „Dupa ce a pățit Deian Sorescu, acest card a devenit brusc, doar o bucată de plastic, colorată. Pentru mine, DDB a murit definitiv! Numărul 46 DDB s-a eliberat. Șo pă el, băi, „investitorilor”!!!”, a scris Dan Capatos pe Instagram.

Imagini halucinante după ce Dinamo a pierdut în faţa CS Mioveni. Dinamovistul Deian Sorescu, dezbrăcat cu forţa de suporteri: ”Dă tricoul jos, nu-l meriți!”

La finalul partidei de la Mioveni, suporterii furioși ai lui Dinamo l-au dezbrăcat de tricou pe Deian Sorescu, în semn de nemulțumire pentru prestația acestuia. În ciuda momentului umilitor prin care a trecut, fotbalistul a declarat că le înțelege frustarea suporterilor: „M-au chemat să vorbesc și m-au tras de tricou și l-au dat jos. Le înțeleg această frustrare, sunt obișnuiți ca Dinamo să fie acolo sus și să nu facă asemenea greșeli”.

Cristi Borcea a plătit o avere pentru maneaua lui Jean de la Craiova. Versurile care l-au cucerit pe fostul şef al lui Dinamo VIDEO

Gestul care l-a avut drept victimă pe Deian Sorescu nu a fost singurul regretabil comis de suporterii lui Dinamo după eșecul de la Mioveni. Grupul de fani a încercat să oprească autocarul  echipei de două ori pe autostradă, într-una dintre situații fiind un moment mai dur, când ultrașii au bătut cu pumnii în geamuri!