Cristi Borcea a plătit o avere pentru maneaua lui Jean de la Craiova. Versurile care l-au cucerit pe fostul şef al lui Dinamo VIDEO

Jean de la Craiova este autorului unei manele care l-a cucerit pe Cristi Borcea. Se întâmpla în 2007, iar fostul şef al lui Dinamo nu s-a uitat la bani pentru aceasă plăcere!

22 nov. 2021, 16:16
Cristi Borcea a plătit o avere pentru maneaua lui Jean de la Craiova. Versurile care l-au cucerit pe fostul şef al lui Dinamo VIDEO

Cristi Borcea a plătit o avere pentru maneaua lui Jean de la Craiova. Acţionar al lui Dinamo între 1995 şi 2012, Cristi Borcea a apelat la Jean de la Craiova să-i compună o manea, imediat după titlul din 2007, care este, de altfel, şi ultimul cucerit de „câinii roşii”.

Cristi Borcea a plătit o avere pentru maneaua lui Jean de la Craiova

Manelistul i-a făcut pe plac şefului de la Dinamo, iar ersurile au devenit extrem de cunoscute. „Vine, vine Borcea cu spartanii / Fug toți miliardarii / Vine, vine Borcea să ia cupa să distrugă Europa / Vine, vine Borcea cu spartanii / Și distruge toți dușmanii / Și mai are acum un singur dor, Liga Campionilor”, au fost versurile din maneaua lui Jean de la Craiova.

Jean de la Craiova se face actor în India: „Voi pleca la Bollywood, unde voi juca într-un film”

Jean de la Craiova a dezvăluit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” ce s-a întâmplat în 2007 şi cum a dat şi o lovitură financioară. „Când primeși o comandă, plătești! A fost nu mult, dar a fost! Nu e zgârcit, dar fiind și eu înfocat, suporter, nu puteam să-i spun atât vreau. Cred că i-ar trebui o melodie cât mai curând și echipei actuale, poate le poartă noroc. Un imn să-i îndemne și o să vezi că intră să joace în Champions League. Ceva, ceva mi-a dat, dar cred că a fost frumoasă melodie, le-a plăcut, le-a purtat noroc. Am fost întrebat cu ce echipă țin, cu echipa națională. Să fii român din cap până în picioare!”, a declarat Jean de la Craiova.

Cristi Borcea, tentativă de suicid în închisoare: „Am vrut să iau toate medicamentele”

Cristi Borcea continuă să fie unul dintre cei mai bogați români. A încheiat anul 2020 cu o avere de aproximativ 82 de milioane de euro. Afaceristul a declarat, de mai multe ori, că nu va reveni în fotbal, dar că este posibil ca fiul său cel mare, Patrick Borcea, să intre în acționariatul lui Dinamo.