Dan Capatos, dezvăluiri fără perdea din perioada Playboy! Adevărul despre divele care i-au trecut prin mână: Gina Pistol, Nicoleta Luciu și Cosmina Păsărin: „Ginuța nu cred că se supără, că e super asumată”

Dan Capatos a făcut dezvăluiri despre perioada când lucra la Playboy și le-a lansat pe asistentele sale în controversata publicație.

22 ian. 2022, 21:11
Dan Capatos, dezvăluiri fără perdea din perioada Playboy! Adevărul despre divele care i-au trecut prin mână: Gina Pistol, Nicoleta Luciu și Cosmina Păsărin: „Ginuța nu cred că se supără, că e super asumată”

Dan Capatos este unul dintre cei mai celebri oameni de televiziune din România, însă prezentatorul a lucrat acum mulți ani la publicația Playboy.

Capatos a povestit în cadrul podcastului lui Gojira desore cum asistentele sale, Gina Pistol, Nicoleta Luciu, sau Cosmina Păsărin, au devenit cunoscute datorită pictorialelor incendiare în care au apărut în faimoasa revistă pentru bărbați.

Cât câștigă Dan Capatos, la Antena. Anunțul făcut de vedetă: Mă învârt într-un cerc cu foarte mulți milionari și văd cât de ușor fac banii!

„Mi-au rămas multe pictoriale în cap. Toate la care am lucrat eu, toată perioada aia de 4 ani. Îmi amintesc pictorialele și nu-mi mai amintesc numele gagicilor. Cosmina Păsărin a avut cinci pictoriale. Unul cu Cosmina Păsărin și Nicoleta Luciu era inspirat dintr-o ediție franceză sau olandeză, habar n-am, fabulos, pe genul lesbi. Erau două vedete. Mai rar să faci pictorial cu două vedete.

Cosmina, Nicoleta Luciu și Gina Pistol sunt produsele Playboy 100%, așa cum era conceptul în America, The Girls Next Door, să iei o fată necunoscută și să o transformi în vedetă. Sper că nu le deranjează, doamne ferește!

Ginuța nu cred că se supără, că e super asumată. Sunt la casa lor, dar na… Ele la modul cel mai real datorează notorietatea Playboy-ului. Că apoi au adăugat și au făcut lucruri cu cap, mult mai deștepte decât altele care s-au ratat. Eu le ziceam și asistentelor mele că eu le dau”, a spus Capatos în cadrul podcastul-ui „Aproximativ discuții cu Gojira”.

Dan Capatos a vorbit și despre reacția celor din jur când le-a spus că renunță la jurnalismul de investigație pentru a lucra la Playboy.

Dan Capatos, decizie radicală din cauza fanilor lui Dinamo. „A murit definitiv!”

„Toată lumea mă întreba «Tu ești nebun, lași jurnalismul de investigații ca să pleci la gagici goale?» zic «Nu o să mai meargă cu treaba asta, o să vedeți». Alții au continuat să facă investigații. Am avut satisfacții pur profesionale, eram la Evenimentul Zilei, apoi am mers la Național.

Când s-a împărțit norocul, eu am nimerit la Playboy, ca junior editor. Era o redacție încropită de scriitori. Era nevoie și de o mână de jurnalist”, a măturisit Dan Capatos.