Dan Capatos, dezvăluiri șocante despre boala cumplită care i-a marcat viața: „Când vezi moartea cu ochii, te sperii pentru tine”

Cu toate că este una dintre cele mai iubite personalități din showbiz-ul românesc, foarte puțină lume știe că Dan Capatos se confruntă cu o problemă de sănătate excesiv de gravă. Iată despre ce e vorba și ce a dezvăluit celebrul prezentator TV.

14 iun. 2023, 13:01
Dan Capatos, dezvăluiri  șocante despre boala cumplită care i-a marcat viața: „Când vezi moartea cu ochii, te sperii pentru tine”
Dan Capatos, dezvăluiri șocante despre boala cumplită care i-a marcat viața: „Când vezi moartea cu ochii, te sperii pentru tine”

Dan Capatos este cunoscut în România, unde s-a făcut remarcat pentru reușitele din lumea televiziunii. Acesta și-a câștigat aprecierea pentru longevitatea sa și pentru modul carismatic prin care a dezbătut cele mai picante subiecte ale momentului. Acesta a fost urmărti de peste 15 ani pe micile ecrane, de către telespectatorii de pretutindeni. În data de 25 februarie 2008, Dan Capatos dădea startul unei emisiuni care avea să facă istorie, este vorba despre „Un show păcătos”.

Citește și: Dan Capatos, la un pas de moarte chiar pe aeroport: „Mi-au dat bilet de ordine” VIDEO

Cu toate că și-a câștigat nenumărați fani, de-a lungul timpului, foarte puțină lume știe că prezentatorul TV se confruntă cu o problemă de sănătate. Fiind invitat la un podcast, Dan Capatos a dezvăluit despre ce boală este vorba și cât de tare îl afectează. Din afară, pare că acesta are o viață perfectă, însă acesta a adus în lumina reflectoarelor faptul că viața sa nu este chiar așa cum pare. În cadrul podcastului lui Codin Maticiuc, acesta a dezvăluit că de trei ani de zile este obligat să ia șapte pastile zilnic, pentru a ține sub control o problemă de sănătate care a apărut într-o vacanță din Italia. La momentul respectiv Dan Capatos a suferit un atac cerebral.

„Nu am schimbat nimic. Mănânc sărat, deși nu am voie. Programul este de așa natură încât nu mă pot odihni decât 4 ore pe noapte. Nu am schimbat nimic. Singurul lucru pe care l-am schimbat este că am mai băgat 3 medicamente, adică am 7 acum. Eu ca să pot să trăiesc de pe o zi pe alta… Hipertensiune am. Atunci am avut atac cerebral ischemic tranzitor. Adică un sfert de oră am fost pe stânga paliu…Mi-am revenit. Adică nu am rămas definitiv. Când vezi moartea cu ochii, te sperii pentru tine. Frica de moarte nu îți mai conferă altruismul și generozitatea de a te mai gândi la alții, cred eu. Când simți că poți să mori… Eu stăteam cu pastilele sub limbă, nu îmi mai simțeam partea stângă, și ziceam: „Hai să vedem cine câștigă: boala sau pastila”. Eram și în Italia. Nu a fost prima. Asta e pe un lanț trofic de multe puseuri”, a dezvăluit prezentatorul TV.

Dan Capatos nu poate pleca de acasă fără pastile

După momentul neplăcut din Italia, Dan Capatos a ajuns în punctul în care nu poate pleca de acasă fară o anumită pastilă, care i-ar putea salva viața în anumite situații. Acesta a mai explicat că își dă seama că programul său haotic nu îl ajută prea tare, din contră, contribuie la degradarea stării sale de sănătare. Totuși, acesta admite că nu a făcut schimbări în acest sens.

„Eu am și acum pastila. O am în geantă tot timpul. Are un efect să îți coboare repede tensiunea. La mine deja se instalase atacul cerebral. Ideea era dacă se sparge vasul sau… Dacă se spărgea rămâneam praf pe stânga. Eram și undeva în Italia, abia aterizasem, într-o zonă destul de prost reprezentată medical. Spaima reală te face să te blochezi. S-a întâmplat acum trei ani când plecam într-o vacanță.(…) E clar că ritmul acesta contribuie foarte mult la degradarea mea medicală”, a mai spus Dan Capatos.

Citește și: Fiul lui Dan Capatos face tenis de performanță și este campion la 11 ani