Fiul lui Dan Capatos face tenis de performanță și este campion la 11 ani

Dan Capatos se mândrește cu fiul său! Andrei a reușit să devină campion la 11 ani. Băiatul face tenis de performanță, iar în prezent este pe locul 27 în clasamentul național.

08 feb. 2023, 12:54

Dan Capatos este foarte mândru de reușitele fiului său! În ultima perioadă, prezentatorul de la „Xtra Night Show” a postat imagini cu Andrei pe pagina sa de Instagram.

În vârstă de 11 ani, băiatul a obținut numeroase medalii în turneele organizate la Federația Română de Tenis.

Citiți și: Afacerea interzisă pe care a avut-o Dan Capatos înainte de a fi prezentator TV. „Era ilegal în România” VIDEO

Fiul lui Dan Capatos, frumos și talentat la aproape 12 ani

Andrei Capatos

va împlini luna aceasta 12 ani, iar părinții lui l-au sprijinit să își urmeze visul și să ajungă un jucător profesionist de tenis. Adolescentul se pare că o admiră foarte mult pe Simona Halep, deoarece în forografia de profil pe care o are pe contul său de socializare apare alături de celebra jucătoare de tenis.

În prezent, Andrei este campion și se clasează pe locul 27 în clasamentul național, cu 2897 de puncte, conform libertateapentrufemei.ro

Celebrul prezentator și-a ținut fiul departe de camerele de filmat, însă în luna mai Andrei Capatos a avut prima lui apariție  în emisiunea „Showbiz Report”, de la Antena Stars. Tânărul s-a descurcat perfect și nu a avut emoții, fiind dezinvoltat și spontan, așa cum este și tatăl său.

„Facem totul cu pasiune, în fiecare zi o oră și jumătate, cu tot cu pregătire fizică, trei ore. Mai avem timp și de școală și chiar avem rezultate foarte bune. Eu mă aflu pe locul 52, la 12 ani (n.r. categoria 12 ani). Am câștigat mai multe turnee. Am în jur de 15 cupe în FRT. Mai am medalii și la amatori, dar cele mai importante sunt din FRT. Mama mă susține cel mai mult. Mă susține și tata în tenis, dar el vrea mai mult fotbal. Încă mai speră. Încercăm să evităm prăjelile. Dimineața am antrenament de la 9 la 10.30, pe urmă am școală 5-6 ore, iar apoi meditații sau pregătire fizică. Școala este pe primul loc și după aia tenisul. Mama și tata sunt acolo la fiecare meci. M-am antrenat cu tata, dă foarte bine” povestea Andrei Capatos la emisiunea „Showbiz report”.

Pe lângă faptul că este talentat, băiatul a moștenit trăsăturile mamei sale, Monica, femeia cu care Dan Capatos are o relație de peste 23 de ani.

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Dan Capatos a vorbit despre performanțele fiului său la tenis

Dan Capatos: „La 10 ani a ajuns până pe locul 12 pe țară!”

„Andrei e cu tenisul, da. Trage tare. La 10 ani a ajuns până pe locul 12 pe țară, acum e la 12 ani, să vedem ce demonstrează. A plecat de pe locul 450, evoluează frumos. Cred că sunt ok ca tată, vreau să fiu prietenul lui. Nu știu, asta e dilema viitorului, cum ar trebui să fiu ca să reușesc să țin lucrurile sub control, pentru că am văzut foarte multe cazuri în jurul meu în care 7 ani, 10 ani, 14 ani de educație sunt distruși de 6 luni de anturaj greșit.

Încă încerc să găsesc o cale în care să nu intru cu picioarele în viața lui. Trebuie să aibă personalitate, să aibă alegerile lui proprii, și la mine, probabil ca și la tine, se vor lupta foarte mult cu apăsarea numelui. Orice intruziune de genul ăsta va fi resimțită din partea lui mult mai puternic”, povestea Dan Capatos, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Citiți și: Probleme de sănătate pentru fiul lui Dan Capatos. Are o boală moștenită genetic, iar acum a ajuns la spital (FOTO)