Dan Capatos a suferit un atac cerebral. A fost paralizat pe partea stângă

Dan Capatos, în vârstă de 47 de ani, a suferit un atac cerebral ischemic, în urmă cu doi ani. Prezentatorul a vorbit despre această întâmplare nefericită din viaţa lui. Fiindcă suferă de hipertensiune, s-a vaccinat anti-COVID-19 la scurt timp de la apariția vaccinului în România, în etapa destinată jurnaliștilor.

29 apr. 2021, 14:32
Dan Capatos a suferit un atac cerebral. A fost paralizat pe partea stângă
Dan Capatos a suferit un atac cerebral

Dan Capato

s a suferit un atac cerebral. „Am făcut acel atac cerebral ischemic. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Se întâmpla după ce aterizasem, culmea, într-o mini-vacanță în Italia. Eram prin Ancona, într-o zonă unde… adică cine spune de spitale românești, nu le-a văzut pe alea de prin zonele astea mai puțin populate.

Zona fiind foarte frumoasă de altfel. Ne duceam la niște fini. De acolo, plecam cu mașina vreo două ore. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea.

Citeşte şi: Dan Capatos a fost dat afară de la Antena 1

Dan Capatos a suferit un atac cerebral

Când am aterizat în aeroportul extrem de mic, aveam un post de Cruce Roșie. Mi-a dat o pastilă să o bag sub limbă, pe care oricum o luasem și eu. Ăsta e tratamentul de urgență, până vine personalul de specialitate să-ți acorde un tratament mai de Doamne-ajută. Îmi trecuse, era ok, și când am plecat cu mașina să facem drumul acela de două ore, stăteam așa, mă uitam pe geam, destul de turtit după treaba aia din avion și zic: «Băi, unde mi-o fi telefonul?».Când mă uit, telefonul era în mână și mi-am dat seama că nu mai simțeam telefonul. Când am început să vorbesc, mi-am dat seama că nu-mi mai simțeam toată partea stângă și atunci am intrat în panică. Atunci am intrat în panică

”, a spus Dan Capatos la Antena Stars.