Dan Capatos, mesaj dur pentru Ioniță de la Clejani. Ce a putut să-i spună despre fiul Fulgy

Dan Capatos i-a transmis un mesaj dur lui Ioniță de la Clejani, chiar în timpul emisiunii Xtra Night Show. Prezentatorul de la Antena Stars susține că artistul a mințit pentru a-l proteja pe Fulgy.

15 iun. 2021, 12:21
Dan Capatos, mesaj dur pentru Ioniță de la Clejani. Ce a putut să-i spună despre fiul Fulgy

Dan Capatos, mesaj dur pentru Ioniță de la Clejani. Dan Capatos a dezvăluit în emisiunea lui, acum o săptămână, că Ioniță de la Clejani și-a reclamat fiul, pe Fulgy, la Poliție. La scurt timp, artistul a fost invitat în emisiune și a negat acest lucru.

Dan Capatos, mesaj dur pentru Ioniță de la Clejani

„Fulgy își caută calea, își dorește să fie remarcat, apreciat, să fie în centrul atenției, a văzut că lucrurile bune nu sunt apreciate în România și a ales să se facă cunoscut sub stilul Cardi B, Kardashian, Snoop Dog, urmărește artiștii din afară și face ca ei. Tehnologia depășește interacțiunea umană”, a spus Ioniță de la Clejani.

Bodyguard-ul lui Fulgy, dezvăluiri-bombă! Scandalurile din care l-a scăpat pe fiul Clejanilor

Dan Capatos a prezentat pe post, în direct, un document oficial de la Poliție în care scrie negru pe alb că un bărbat și-a reclamat fiul, acela fiind soțul Vioricăi de la Clejani. „La secția de Poliție s-a prezentat un bărbat care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el, cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău”, se arată în document. „Ne minți ca pe proști și orice relație am avea, când ne minte cineva în față, nu pot să trec peste asta. Asumă-ți mă faptele: da, mă, era fiul meu de necontrolat și m-am dus la poliție să reclam! Nu încerca că faci tam-tam. Dacă la vârsta ta încă umbli cu minciuni ca la clasa a III-a, bă, îmi pare rău, asta nu pot să tolerez”, i-a transmis Dan Capatos lui Ioniță de la Clejani.