Bodyguard-ul lui Fulgy, dezvăluiri-bombă! Scandalurile din care l-a scăpat pe fiul Clejanilor
14 iun. 2021, 12:46
Bodyguard-ul lui Fulgy, dezvăluiri-bombă! Scandalurile din care l-a scăpat pe fiul Clejanilor

Bodyguard-ul lui Fulgy, dezvăluiri-bombă! Scandalurile din care l-a scăpat pe fiul Clejanilor. Samuel Costache a oferit un interviu exclusiv pentru „Xtra Night Show„, unde a făcut dezvăluiri inedite despre perioada în care a fost „umbra” tânărului în vârstă de 23 de ani.

Bodyguard-ul lui Fulgy, dezvăluiri-bombă

Fulgy a stârnit un scandal imens după ce în urmă cu câteva săptămâni a fost prins de autorități în timp ce își conducea autoturismul sub influența substanțelor interzise. Ulterior, situația a devenit și mai controversată după de a dezvăluit că testul de consum de stupefiante a ieșit pozitiv, după ce ar fi inhalat drogurile luate de Alex Velea și artiștii de la Golden Boy Society. Fulgy s-a retras din lumina reflectoarelor, fiind internat într-o unitate medicală ai cărei medici se ocupă de sănătate psihică a fiului Clejanilor, iar  fostul lui bodyguard a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars și a relatat situații din care a fost nevoit să îl scoată pe tânărul de 23 de ani.

Clejanii au crescut tariful după scandalul cu Fulgy. Câţi bani cer pentru a cânta la o nuntă

Samuel Costache a mărturisit că regretă situația în care fiul Clejanilor se află acum și speră să își revină cât mai repede. „Au mai încercat unii băieți să-l atragă cu ceva și eu, când simțeam că i se întâmplă ceva, interveneam imediat. Mie chiar îmi pare rău că a ajuns în anul ăsta la spital, la psihiatrie și chiar îmi doresc să iasă cât mai repede. Tot timpul stăteam lângă el și nu veneau dealeri de droguri. Am fost o singură dată la el acasă și m-am simțit foarte bine cu el, nu a avut un comportament ciudat. Am băut suc, am ascultat muzică”, a declarat Samuel Costache.