Dan Capatos o face praf pe Andreea Marin: „De ce a fost întotdeauna așa teatrală? Secretul e să fii cum ești tu”

Invitat în podcastul lui Teo Trandafir, Dan Capatos a vorbit fără perdea despre mai multe vedete de la noi. Ce a putut să spună despre Andreea Marin.

27 ian. 2024, 09:35
Dan Capatos o face praf pe Andreea Marin: „De ce a fost întotdeauna așa teatrală? Secretul e să fii cum ești tu”
Dan Capatos, critici dure la adresa Andreei Marin

Dan Capatos a vorbit despre persoanele din showbiz pe care le simpatizează, dar și despre cele față de care nu are chiar cele mai bune gânduri. Prezentatorul nu s-a ferit să recunoască o întâmplare uimitoare de acum mulți ani, pe când Dan Diaconescu făcea senzație la ProTV.

Capatos i-a cerut lui Diaconescu la acea vreme să îi împrumute invitați, el aflându-se într-o situație de criză. În cele din urmă, Dan Diaconescu l-a ajutat, motiv pentru care prezentatorul îi va fi mereu recunoscător.

Citește și: Andreea Marin, anunţul momentului despre revenirea în televiziune. Ce spune despre intrarea în politică

„O să-l respect pe Dan Diaconescu toată viața mea. Suntem prieteni! Stai să vezi ce am făcut. Încă mă amenința spectrul cifrelor, era urât. Nu era aurora boreală, era smog. Băi, ce fac? Eu nu cred că s-a întâmplat așa pe planetă. Bă, îl sun, să-mi dea invitați de la el.

Zic să fac și eu ce face el. Dacă fac și eu ce face el, pe Antena 1, n-are cum să nu fie bine. Producătoarea zice: ‘Tu ești sănătos la cap’? L-am sunat și îi zic: ‘Vă zic direct că n-am cum să ocolesc că tot acolo ar trebui să ajung.

Am și eu de crescut un copil, mă dă afară dacă nu fac treabă, nu știu cum să fac să iasă ca la tine. Zic, când avem subiecte din astea care ne interesează gen Oana Zăvoranu, Nikita… Poți să mi le dai și mie, că eu am o oră?’”, a dezvăluit Dan Capatos.

Citește și: Andreea Marin, anunţ despre căsătorie după o relaţie de câţiva ani cu Adrian Brâncoveanu: „Nu a fost dragoste la prima vedere”

Capatos a vorbit și despre Cabral și Andreea Marin. În timp ce față de Cabral are numai cuvinte de laudă, față de zâna surprizelor a făcut afirmații complet neașteptate.

„De ce n-a fost Andreea Marin tot timpul autentică? De ce a fost întotdeauna așa teatrală?”, a întrebat Capatos. „După părerea mea, imaginea pe care credea ea că o vrea telespectatorul era asta”, a răspuns Teo Trandafir.

„Da, poate că în show-ul ei o fi fost așa. Eu cred că secretul e să fii cum ești tu, dar poate nici formatul nu-ți permite, de asta zic, că n-am nimic cu săraca femeie.

Îmi place Cabral că reușește să strecoare păreri personale și poante. Știi, el reușește. Cred că este… Și Dan Negru reușește cumva, dar i-aș vedea și într-un format liber, cred că ar fi mult mai spumoși”, a mai spus Capatos.