Dan Capatos, primele declaraţii referitoare la „Dosarul de Proxenetism. O concediează sau nu pe Daniela Crudu?

Acuzat de multe ori că promovează aşa numitele "vedete de carton", Dan Capatos a hotărât să vorbească despre aceste acuzaţii şi mai ales să-şi spună părerea despre cel mai controversat dosar de proxenetism din istoria României.

RomaniaTV.net
09 feb. 2015, 14:47
Dan Capatos, primele declaraţii referitoare la „Dosarul de Proxenetism. O concediează sau nu pe Daniela Crudu?

Fiind moderatorul unuia dintre cele mai longevive reality show-uri din televiziunea românească, Dan Capatos a fost acuzat de-a lungul timpului de fel şi fel de lucruri, iar printre cele mai grave este şi că sprijină şi promovează aşa zisele, „vedete de carton”.

După ce numele Danielei Crudu, una dintre asistentele preferatele ale lui Dan Capatos, a apărut în dosarul de proxenetism care a zguduit recent lumea mondenă a Capitalei, imaginea celui mai „păcătos moderator” a devenit şi mai pătată.

Scandal monstru la Un show păcătos: Dan Capatos a dat-o afară! VIDEO

Pentru a pune astfel capăt tuturor acuzaţiilor şi de a demonstra că el nu este deloc de acord cu un asemenea comportament, Dan Capatos a declarat pentru SpyNews că este bucuros că nu apare sub nicio formă în acest dosar, dar şi că o va concedia pe Daniela Crudu dacă se va dovedevi că este implicată în acel dosar. Însă până atunci, toate lucrurile vor rămâne cum au fost şi pâna acum.

„Nu mă interesează subiectul prostituatelor în showbiz în mod deosebit. Pentru mine acest scandal este benefic. Ani de zile, o armată de cretini m-a acuzat de fel şi de fel de fapte legate de aceste fete. Acum au rămas toţi cu bluza umflată. Nu există niciun fel de implicare a mea, nu există o silabă de stenogramă care să mă incrimineze cumva, iar dacă se va dovedi că Daniela sau orice alt colaborator al meu este implicat în aşa ceva, sunt primul care renunţă la acea persoană”, a declarat Dan Capatos.

Citeşte şi  Dan Capatos şi Cristi Brancu o fac PRAF pe Diana Munteanu: „Şi-a înşirat iubiţii ca pe mărgele”