Dan Capatos și-a cucerit soția pe vremea când aceasta era la un pas de a se căsători cu un alt bărbat: „A fost o relație tumultoasă de la început”

Dan Capatos și soția lui, Monica, au avut un început de relație tumultos, fiecare dintre ei fiind angrenat într-o altă relație la momentul respectiv.

03 iul. 2023, 10:09
Dan Capatos și-a cucerit soția pe vremea când aceasta era la un pas de a se căsători cu un alt bărbat: „A fost o relație tumultoasă de la început”
Mesajul lui Dan Capatos pentru soția lui, Monica

Cu ocazia zilei de naștere a soției sale, Dan Capatos a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„La mulți ani, Monica Capatos! Sper să mă mai suporți încă pe-atât!”, a scris el pe Instagram.

Cei doi formează un cuplu de aproape 25 de ani. S-au întâlnit în presă și au decis să renunțe la sentimentele lor de atunci pentru a fi împreună. Monica se afla chiar la un pas de a se mărita atunci când l-a cunoscut pe Dan Capatos, așa că a renunțat la nuntă.

Citește și: Au ajuns vedete și întorc banii cu lopata, dar au picat BAC-ul. Adelina Pestrițu, Iuliana Luciu și Dan Capatos, pe lista rușinii

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dan Capatos (@mielucuonara)

Citește și: Fiul lui Dan Capatos face tenis de performanță și este campion la 11 ani„A fost o relaţie tumultuoasă de la început. Am cunoscut-o într-o redacţie la Media Pro şi, în scurt timp, a explodat totul şi ne-a dat şi vieţile peste cap, pentru că fiecare dintre noi eram angrenaţi într-o relaţie, ea, chiar foarte avansată. Suntem de mulți ani împreună şi este o legătură care nu s-a erodat prea mult. Poate ne iartă Dumnezeu că am ieşit din relaţiile acelea – în care oamenii respectivi n-aveau nicio vină să păţească aşa ceva – şi am format noi acest cuplu bazat pe sentimente. Nu am făcut-o să-i distrugem pe alţii, ci să nu ne distrugem noi vieţile”, 

spune el, într-un interviu pentru Taifasuri.