Dan Chişu, dezvăluiri spumoase despre Ion Ţiriac: Mi-a spus că lumea se împarte în vorbitori şi făcători. El era milionar înainte să vină în România

Dan Chişu a vorbit într-un interviu acordat lui Andi Moisescu despre secretele din spatele succesului lui Ion Ţiriac. Celebrul actor a spus totodată despre perioada în care s-a cunoscut cu afaceristul român.

19 apr. 2021, 10:28
Dan Chişu, dezvăluiri spumoase despre Ion Ţiriac: Mi-a spus că lumea se împarte în vorbitori şi făcători. El era milionar înainte să vină în România

Dan Chişu, dezvăluiri spumoase despre Ion Ţiriac. Acesta a povestit un episod amuzant în care Ţiriac îi spusese să îl urmărească până şi la toaletă pentru că niciodată nu se ştie când îi vine o idee bună.

Dan Chişu, dezvăluiri spumoase despre Ion Ţiriac: Mi-a spus că lumea se împarte în vorbitori şi făcător

„Ţiriac m-a chemat la hotel să îmi spună că vrea să facă o echipă de români, l-am aşteptat de la ora 7:00, m-a întrebat dacă am mâncat ceva şi a spus să îmi aducă un sendviş şi ceva de băut. Eu îi spusesem că lucrez şi sunt bine unde sunt. A spus atunci că asta este, că el voia să adune câţi mai mulţi oameni în jurul lui. Mai mult decât atât organiza un curs de manangement şi îl interesa foarte tare de relaţia cu televiziunea, presa. Atunci i-am spus că o să mă gândesc. Atunci m-am întors la Paris, mi-am dat demisia, a fost un moemt greu pentru mine pentru că plecam de la o slujbă sigură, garantată, cu bani frumoşi.

Era o companie în Munchen a lui Ţiriac, unde am rămas până la Revoluţie. Din acel moment am început să particip la organizare de turnee, am făcut enorm de multe lucruri, dar Ţiriac i-a spus: -Bă, eşti umbra mea! În orice loc trebuie să stai în spatele meu. Mă chema şi la baie după el că poate îi venea o idee atunci. A fost foarte frumos, am avut atâtea momente unice. Ţiriac a fost cea mai puternică intersecţie. De la el am învăţat că lumea se împarte în vorbitori şi făcători şi că e foarte uşor să vorbeşti despre oricine şi să judeci orice, dar cel mai important este să faci. Eu vedeam cum se poartă lumea cu el, cţnd pleca din sală se ridica lumea în picioare şi aplauda. După un turneu de tenis marja lor era imensă. Ţiriac era milionar înainte să vină în România. Iar faptul că am stat mult pe lângă el şi am văzut când făcea pe Moş Crăciun pentru copii, dar şi cum a contruit cele nouă vile.”, a spus Dan Chişu.

Citeşte şi: Ion Țiriac s-a vaccinat după ce a fost infectat cu COVID: „N-ai cum să nu-l faci dacă ai puțină minte în cap”


loading...
Partenerii noștri