Dan Ciotoi are mari probleme de sănătate înainte de Sărbători: „Am dureri, risc şi o operaţie”

Dan Ciotoi, fondatorul formației Generic, a dezvăluit care este starea sa de sănătate, după ce a ajuns de urgență la spital.

09 dec. 2023, 09:11
Dan Ciotoi are mari probleme de sănătate înainte de Sărbători: „Am dureri, risc şi o operaţie”

Dan Ciotoi trece printr-o grea încercare în prag de Sărbători și problemele de sănătate l-ar putea împiedica să își onoreze concertele și spectacolele programate pentru perioada sărbătorilor. Fondatorul formației Generic se confruntă din nou cu probleme de sănătate și a ajuns zilele trecute din nou la spital. Cântărețul a suferit deja două intervenții chirurgicale, iar acum se află din nou în îngrijirea medicilor.

După patru zile de internare la spitalul din Târgoviște, Dan Ciotoi a dezvăluit că medicii i-au pus un diagnostic grav:  obstrucție intestinală.

„Sunt mai bine, am venit acasă, am fost internat timp de 4 zile la Târgoviște, am ieșit pentru o perioadă, dar sunt încă sub control, o să revin la spital dacă nu merg lucrurile bine.

Am o obstrucție intestinală. Am fost curățat, după aceea am trecut la hrană lichidă, iar de azi trec la hrană solidă. Dacă rămân tot balonat și am dureri, revin la spital, sunt doctori foarte buni și la Târgoviște, au lucrat și în București, la clinici foarte mari, nu am mers undeva unde nu cunosc.

Dan Ciotoi desființează noua generație. Ce spune despre artiștii momentului: „A devenit un balamuc. Tinerii vor versuri deocheate”

Risc și o operație, în cel mai rău caz, nu este ceva ce nu se poate rezolva”, a explicat Dan Ciotoi, citat de playtech.ro.