Dan Ciotoi, primele declaraţii despre BOALA TERIBILĂ de care SUFERĂ

Dan Ciotoi, solistul trupei Generic, urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale delicate în prima decadă a lunii ianuarie.

06 dec. 2017, 09:17
Dan Ciotoi, primele declaraţii despre BOALA TERIBILĂ de care SUFERĂ

Dan Ciotoi a concertat, luni, la Sala Palatului din Capitala. Trupele Azur, Ozon si Generic au sustinut un show de zile mari, iar bucurestenii au umplut incinta pana la refuz.

Cel mai asteptat moment al serii a fost cel sustinut de trupa Generic, alaturi de Dan Ciotoi. Artistul a fost depistat cu o tumoare la glanda parotida, glanda pozitionata sub lobul urechii, pe maxilarul inferior. Dan Ciotoi nu stie daca forma de tumoarea pe care o are este maligna sau benigna si traieste de aproape o luna cu sabia deasupra capului.

„A fost un concert programat cu mult timp inainte. De altfel, eu nu am anulat niciun concert de-al meu, asa cum s-a scris in presa. Am cantari toata luna si voi canta si de Craciun si de Revelion. Am evitat perioada 8-9 ianuarie, cand sunt programat la operatie. Cancer am, dar nu stiu cat de grav este. Tumoarea care mi-a fost depistata nu stiu daca este maligna sau benigna. O sa aflu la operatie, cand se vor lua probe pentru biopsie. Pana atunci cant, ca nu am altceva de facut. Si daca stau si imi fac griji tot nu pot rezolva nimic”, a declarat Dan Ciotoi in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.