DAN CONDREA a murit într-un accident suspect. Cine a fost patronul Hexi Pharma

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminică seara, în urma unui grav accident de maşină pe un drum din judeţul Ilfov.

22 mai 2016, 19:25
DAN CONDREA a murit într-un accident suspect. Cine a fost patronul Hexi Pharma

Dan Condrea a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti in 1999 si are un MBA la Academia de Studii Economice. A devenit apoi patronul Hexi Pharma, companie despre care Euractiv afirma ca a fost infiintata de tatal sau, Virgiliu Condrea, fost presedinte al Colegiului Farmacistilor – Filiala Bucuresti, si de Ion Mateescu, inspector general la Directia Farmaceutica inainte de 1989 iar ulterior, primul secretar al Colegiului Farmacistilor din Romania. Mateescu ar fi iesit in firma in 1996, in locul sau venind in Dan Condrea.

Numele omului de afaceri a mai fost legat de Catalin Tolontan de alte 5 firme active in Romania – Ochmed SRL, Signum Service SRL, Health Services Company SRL, Medical Cleaning SRL – si de un off-shore inregistrat in Cipru, CPS Chemical & Pharmaceutical Solution Ltd.. Prin acest off-shore el ar fi controlat pana in 2011 laboratorul Unilab, care a emis avize conform carora produsele Hexi erau conforme. De altfel, pana in 2007 Unilab se numea Depomed CD – de la Condrea Dan.

„Dan Condrea s-a sinucis”, crede Titi Aur

Celebrul pilot de rally Titi Aur a comentat la Antena 3 moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea.

„Rămân la concluzia că a fost sinucidere, faptul că și-a luat o mașină fără urme de siguranță, a intrat frontal, frontal lateral într-un copac, cunosc perfect drumul, nefiind într-o depășire, având și viteză foarte mare. Eu cred că este vorba de sinucidere. Probabilitatea ca cineva să-i fi sabotat mașina este foarte mică. Cred că alegerea a fost a lui. Mulțumim că a ales să nu intre frontal în altă mașină. Motivul pentru care a ales să se sinucidă este altă discuție”, a declarat Titi Aur.