Dan Diaconescu a cedat nervos, în direct, la România TV VIDEO

Dan Diaconescu a fost întrebat, sâmbătă seară, la România TV dacă cei 1,8 milioane de euro retraşi din bancă erau ai lui sau împrumutaţi şi dacă ar fi plătit suma de 500.000 de euro pentru scrisoarea de bonitate. Cele două întrebări ale moderatoarei l-au enervat pe patronul de la OTV. Pus în faţa unor întrebări dificile, jurnalistul, recunoscut pentru discursurile lungi, şi-a pierdut calmul cu care şi-a obişnuit telespectatorii şi a părăsit dezbaterea.

RomaniaTV.net
06 oct. 2012, 20:34
Dan Diaconescu a cedat nervos, în direct, la România TV VIDEO

Dezbatarea era încinsă după apariţia informaţiei că Dan Diaconescu este cercetat pentru spălare de bani pentru că s-a plimbat prin oraş cu sacii cu bani. O nouă informaţie îl pune în dificultate pe Dan Diaconescu.

„1,8 mil de euro nu sunt bani împrumutaţi. Sunt bani munciţi. De 20 de ani muncesc în România şi plătesc impozite statului român. Am plătit în jur de 83 de milioane de euro”, a declarat Diaconescu.

Puţin mai târziu, Dan Diaconescu uită de profitul tocmai anunţat şi se autovictimizează. „Eu sunt un amărât de întreprinzător român, micuţ, care încearcă să supravieţuiască. Scrisoare cumpărată cu 500.000 de euro? Cine a mai scos şi tâmpenia asta? Nu vă daţi seama ce vorbiţi? Nu se pot cumpăra scrisori dintr-o bancă. Băncile nu vând alimente, pere sau tigari ori mere”, a mai spus patronul OTV.

Informaţia că ar fi plătit 500.000 de euro pentru a obţine scrisoarea de bonitate i-a pus capac lui Dan Diaconescu. „Vă mulţumesc! La revedere!!!”, a pus acesta capăt dialogului.