Dan Diaconescu, achiziţie de 200.000 de euro. Fostul patron OTV se plimbă cu cel mai nou model de Maybach clasa S

Dan Diaconescu, achiziţie de 200.000 de euro. Fostul patron OTV pare că și-a revenit financiar şi o duce destul de bine. Recent, a fost fotografiat la volanul celui mai nou model de Maybach clasa S, un automobil de lux.

07 nov. 2022, 09:26
Dan Diaconescu, achiziţie de 200.000 de euro. Fostul patron OTV se plimbă cu cel mai nou model de Maybach clasa S

Dan Diaconescu, achiziţie de 200.000 de euro. Potrivit imaginilor realiate şi publicate de Media Flux, Diaconescu și-a parcat frumusețea de mașină, apoi a plecat liniștit și mulțumit de viața pe care o duce, fără să-i pese că nu mai e la cârma televiziunii unde a făcut furori.

Citeşte şi: Fiica lui Dan Diaconescu are acum 16 ani și este o elevă-model. Cum arată și cu ce se ocupă FOTO

Dan Diaconescu, achiziţie de 200.000 de euro

Diaconescu a știut dintotdeauna ce a vrut de la viață, chiar dacă în copilărie nu a fost lipsit de griji sau probleme, jurnalistul precizând că în casă avea pământ pe jos…

Nu aveam bani de vacanțe, nu aveam jucării, hainele le împrumutăm de la frații mei, aveam pământ pe jos în casă… . Eu nu știam că o să ajung aici, dar tata mă plimba cu bicicleta lui și când era întrebat de vecini cine sunt, cum mă cheamă, spunea că sunt viitorul președinte al țării.

Când am plecat din Caracal nu știam unde este Casa Presei în București. Tot ce știam e că voiam să ajung cel mai tare jurnalist, numărul 1. Acum am tot ce vreau de la viață. Sunt un tip care a cumpărat un iaht cu 2,8 milioane de euro și s-a plimbat o singură dată cu el. E superb, are 4 camere, living, baie, dar nu i l-aș da lui Băsescu să-l conducă, mi-e că-l strică. (…)

Am cele mai frumoase balcoane de vilă din România, dar nu am ieșit niciodată pe balcon, așa că nu văd utilitatea lui. Faceți-vă case mici, cochete, iar restul banilor cheltuiți-i pe vacanțe, trăiți-vă viața! Eu degeaba am avion, elicopter și multe altele, că nu mă bucur de ele. Eu nu am timp de nimic.”, spunea, în trecut, Diaconescu.

Dan Diaconescu îşi caută versiunea tânără

Cu toate că nu are voie să apară la TV, afaceristul a găsit o metodă pentru a se adresa poporului şi anume platforma de TikTok. Jurnalistul şi-a surprins fanii cu un anunţ, pe care l-a făcut recent. Vrea să facă un casting, unde speră să găsească varianta lui tânără, masculină sau feminină.

Ia fiţi atenţi, fac un anunţ important pentru ţară! Având interdicţia mea, caut un Dan Diaconescu tânăr, varianta masculină sau feminină. Aştept selfie-video-urile voastre„, este mesajul transmis de Dan Diaconescu, pe contul său de TikTok. (Vezi AICI mai multe detalii)