Dan Diaconescu îşi caută versiunea tânără. Ce anunţ a făcut fostul patron OTV: „Ia fiţi atenţi, este important pentru ţară”

Dan Diaconescu îşi caută versiunea tânără.  Fostul patron OTV trebuie să stea departe de micul ecran, pentru că are interdicție să facă declarații în presă sau să apară la televizor până în anul 2025 după ce a fost condamnat, în 2015 de instanțele din România pentru șantaj.

13 iul. 2022, 23:22
Dan Diaconescu îşi caută versiunea tânără. Ce anunţ a făcut fostul patron OTV: „Ia fiţi atenţi, este important pentru ţară”

Dan Diaconescu îşi caută versiunea tânără. Cu toate că nu are voie să apară la TV, afaceristul a găsit o metodă pentru a se adresa poporului şi anume platforma de TikTok. Jurnalistul şi-a surprins fanii cu un anunţ, pe care l-a făcut recent. Vrea să facă un casting, unde speră să găsească varianta lui tânără, masculină sau feminină.

Citeşte şi: Fiica lui Dan Diaconescu are acum 16 ani și este o elevă-model. Cum arată și cu ce se ocupă FOTO

Dan Diaconescu îşi caută versiunea tânără

Ia fiţi atenţi, fac un anunţ important pentru ţară! Având interdicţia mea, caut un Dan Diaconescu tânăr, varianta masculină sau feminină. Aştept selfie-video-urile voastre„, este mesajul transmis de Dan Diaconescu, pe contul său de TikTok.

@dandiaconescuotv #Selfie #Dubai #Viral #FYP #ForYou #CryptOTV #OTV #Blockchain #DIIC #DanDiaconescu #Senzational #VoceaInterzisa #Interzis #FiindcaNiciNuStiiCePierzi ♬ sunet original – DAN DIACONESCU

Dan Diaconescu a fost eliberat din închisoare, în urmă cu patru ani, în noiembrie 2017, însă a rămas cu interdicția de a desfășura orice activitate, care ține de presa scrisă sau de audio-video, până pe data de 4 martie 2025.

Dan Diaconescu și-a înființat o academie online unde tinerii vor învăța totul despre Internet, despre digitalizare, despre cryptomonede. „Sunt Dan Diaconescu, singurul cetățean european care are o interdicție de a vorbi în public, timp de 10 ani și jumătate. Acum sunt, în sfârșit, în măsură să rup tăcerea mulțumită unui nou univers tehnologic. Să nu ratați această copie misterioasă, acest exemplar unic, fiindcă nici nu știți ce pierdeți.

Totuşi, sunt Dan Diaconescu, primul cetăţean român care am lansat de curând primul NFT. Este vorba de DD Home Cinema, un prim sistem cinematografic, bazat pe tehnologia blockchain, care va aduce în casele dumneavoastră prin streaming, prin stick, prin DVD o operă de artă cinematografică. Am lansat însă și cryptomoneda CryptoDan”, este mesajul lui Dan Diaconescu.