Dan Diaconescu, amenințat de mama Elodiei că-l va da în judecată dacă reia cazul fiicei sale la OTV: „Vai de capul lui, numai prostii spunea la televizor”

Dan Diaconescu revine, în 2025, la OTV, veste care nu a bucurat-o deloc pe mama Elodiei Ghinescu, avocata ucisă în urmă cu 17 ani.

12 feb. 2024, 12:05
Dan Diaconescu, amenințat de mama Elodiei că-l va da în judecată dacă reia cazul fiicei sale la OTV: „Vai de capul lui, numai prostii spunea la televizor”
Dan Diaconescu, amenințat de mama Elodiei Ghinescu

Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, îl anunță pe Dan Diaconescu că va fi dat în judecată dacă va relua cazul fiicei sale la OTV. În perioada de glorie a postului TV, jurnalistul a dezbătut seară de seară cazul morții avocatei din Brașov.

Potrivit unor surse, celebrul jurnalisr are în plan să redeschidă OTV, pe data de 19 februarie 2025, potirivt playtech.ro.

Dan Diaconescu a fost condamnat în 2015 la o pedeapsă e cinci ani și șase luni de închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj. El a primit și o interdicție care l-a pus în umbră multă vreme, ca, timp de cinci ani, începând cu data eliberării din penitenciar, deci până în 2025, să nu mai apară pe micul ecran și nici să dea declarații în presă.

Citește și: ”Dan Diaconescu Direct” se întoarce! Prezentatorul revine pe micile ecrane. OTV-ul, relansat în curând

După ce a aflat că Dan Diaconescu se întoarce în televiziune, mama Elodiei a ținut să-i transmită un mesaj, în cazul în care acesta are în plan să reia cazul fiicei sale.

„Vai de capul lui, păi, Dan Diaconescu numai prostii spunea la televizor despre moartea Elodiei, numai lucruri neadevărate. Nici 5% nu era adevărat, aducea tot felul de oameni, la tv, îi punea să spună ceva, era un scenariu oribil. A avut cumva noroc că l-au arestat, că îl dădeam de atunci în judecată.

Cine era el, ca să vorbească despre Elodia, să își vadă de familia lui!  Păi, Dan Diaconescu adusese pe unii, în emisiune, cu niște pietre într-un sac, cică le-au luat din cavou. De fapt, am aflat că fuseseră culese de pe strada cimitirului.

Parcă nu mai avea voie să mai apară la tv, dar, dacă revine, îi interzic lui Dan Diaconescu să redeschidă cazul Elodia. Este un măscărici, din punctul meu de vedere, câte prostii a făcut! Nu poți face așa ceva, să te îmbogățești pe spinarea unui mort”, a declarat Emilia Ghinescu, pentru sursa citată.

Mama avocatei a vorbit și despre decesul soțului ei, care a murit la scurt timp după dispariția Elodiei.

„Soțul meu se uita la televizor, la OTV, acolo se tot repetau niște aiureli, care nu erau în realitate exacte, și care îți provocau ceva urât și rău. La un moment dat, el a început să plângă și mi-a zis că amețește, îi scăzuse brusc tensiunea.

L-au internat la Brașov, însă, în două zile, a murit, din cauza tragediei. Nu mai putea să suporte, plus că mințeau toți”, a povestit femeia.

Citește și: Lovitură pentru Dan Diaconescu! Fostul patron OTV a pierdut procesul cu presa, unde cerea să fie eliminate știrile compromițătoare despre el

Emilia Ghinescu susține că Dan Diaconescu ar redeschide în zadar cazul avocatei, pentru că nu mai există nicio șansă ca aceasta să fie găsită, nici în viață, nici moartă.

„Cum s-o mai găsească cineva, pe Elodia, ce să mai găsească? Doamne ferește, nimeni nu știe cu adevărat ce s-a găsit acolo, ea nu mai e în viață! Apartamentul lor era plin de sânge, peste tot. Numai prostii s-au spus și s-au scris despre acest caz. Elodia, fiica mea, nu mai este în viață, nici eu nu mai cred acest lucru, nu mai am această speranță”, a mai mărturisit Emilia Ghinescu.

Ea a dezvăluit că fostul ei ginere, Cristian Cioacă, acuzat de moartea fiicei sale, eliberat din închisoare anul trecut, nu a luat legătura cu ea: „Are să ne dea bani, despăgubiri, dar nu ne-a căutat, mereu s-a ascuns de noi, după dispariția Elodiei”.