”Dan Diaconescu Direct” se întoarce! Prezentatorul revine pe micile ecrane. OTV-ul, relansat în curând

Dan Diaconescu revine în forță pe micile ecrane. OTV, postul de televiziune care i-a ținut cu sufletul la gură ani la rând pe români, reia emisia și își propune să creeze din nou isterie pe plaiurile mioritice.

09 feb. 2024, 15:41
”Dan Diaconescu Direct” se întoarce! Prezentatorul revine pe micile ecrane. OTV-ul, relansat în curând
”Dan Diaconescu Direct” se întoarce! Prezentatorul revine pe micile ecrane.

”Dan Diaconescu Direct” se întoarce! Prezentatorul revine pe micile ecrane. Dan Diaconescu, una dintre cele mai controversate figuri mondene se pregătește să se întoarcă la meseria care l-a consacrat.

Citește și Dan Diaconescu vrea să scape cu orice preț de probele care l-ar putea trimite în spatele gratiilor! Realizatorul TV face pe șantajatul în dosarul care a șocat România

”Dan Diaconescu Direct” se întoarce! Prezentatorul revine pe micile ecrane.

Surse din presă afirmă că celebrul om de televiziune vrea să reînființeze postul OTV și se pare că lansarea va avea loc în aproximativ un an.

Există posibilitatea ca Dan Diaconescu să relanseze postul de televiziune OTV pe data de 19 februarie 2025, conform unor informații oferite de PlayTech.

Postul de televiziune OTV a fost închis definitiv în anul 2013, după ce membrii Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) au votat retragerea licenței.

Acel moment a fost practic sfârșitul unei epoci în peisajul media din România, lăsând un vid în industria televiziunii.

Anunțul închiderii postului de televiziune a căzut ca un trăsnet peste românii care în ultimele trei ore de emisie, au urmărit cu nostalgie și tristețe finalul OTV.  Chiar și după închiderea OTV, CNA a continuat să dea amenzi postului pentru neregulile comise înaintea închiderii, subliniind importanța responsabilității în sectorul media.

După închiderea postului său de televiziune, au urmat mai multe momente de cumpănă pentru Dan Diaconescu care în 2015 a fost condamnat la o pedeapsă de cinci ani și șase luni de închisoare cu executare, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de șantaj.

În luna mai a anului trecut, Diaconescu a revenit în atenția publică printr-un scandal sexual uriaș, care l-ar putea arunca din nou după gratii. La începutul lunii aprilie 2023, mascații au făcut percheziții de amploare la reședința acestuia din cartierul Primăverii, de unde au ridicat dispozitive electronice și multe documente.

Fostul patron al OTV a fost acuzat că în 2019 a întreținut relații sexuale cu două surori minore, care la momentul comiterii faptei ar fi avut numai 15 ani. Atunci judecătorii au decis, în cele din urmă, ca afaceristul să nu aștepte finalul anchetei din spatele gratiilor, ci sub control judiciar.

Dan Diaconescu le-ar fi “agățat” pe fete pe terasa hotelului din Eforie al lui Muhamad Murad, un apropiat al acestuia. Acolo ar s-ar fi consumat și primul contact intim, urmate de alte întâlniri în diverse locații din București și de pe litoral. Toate contra cost, mai exact pentru suma de 200 lei. La un moment dat, omul de afaceri fi fost chiar șantajat de trei tineri, apropiați ai fetelor, i-ar fi spus că vor da publicității înregistrări cu partidele fierbinți de amor, dacă nu vor primi sume consistente de bani.

Citește și Dan Diaconescu a cerut recuzarea instanţei care îl judecă pentru acuzaţia de sex cu minore. Motivul este incredibil: „Evident că nimeni nu își dă acordul să fie filmat când se presupune că săvârşeşte o infracţiune”