Dan Diaconescu, dat afară din restaurant de Revelion, pentru a i se face loc lui Băsescu VIDEO

Dan Diaconescu, patronul OTV, a avut parte de o surpriză neplăcută chiar în seara de Revelion. A fost mutat din restaurantul în care voia să petreacă la trecerea dintre ani, pentru că în local urma să sărbătorească şeful statului, Traian Băsescu.

RomaniaTV.net
03 ian. 2012, 07:23
Dan Diaconescu, dat afară din restaurant de Revelion, pentru a i se face loc lui Băsescu VIDEO

Dan Diaconescu a fost invitatul special de Revelion, la Predeal. El a fost cazat la un hotel din staţiune, unde urma să petreacă de Revelion. Locul de petrecere i-a fost schimbat în ultimul moment, cu doar patru ore înainte de apariţia preşedintelui Traian Băsescu la restaurant.

„Noi aveam masa noastră. Cu o seară înainte ne întâlnisem acolo cu toată echipa pregătind evenimentul de pe 31 noaptea şi înţeleg că la aceeaşi masă în seara următoare, seara de Revelion, a dorit să stea preşedintele şi s-a făcut mutarea noastră. Aşa ceva eu nu cred că s-a mai pomenit. Bine, era şi un eveniment cred eu interesant ca actualul preşedinte să fie în aceeaşi sală cu viitorul preşedinte. Nu se mai făcuse aşa ceva în istoria României”, a declarat Dan Diaconescu pentru România TV.

Evenimentul la care a participat Dan Diaconescu a fost pregătit cu câteva luni înainte de către sponsori locali şi primărie. Chiar primarul Predealului a fost însă cel care a făcut mutările în ultimul moment.

Unul dintre sponsorii locali care a fost implicat în primirea lui Diaconescu la Predeal, Cristina Frenţiu, susţine că însuşi primarul localităţii s-a ocupat de cazarea, iar apoi de mutarea patronului OTV.

„Primarul oraşului Predeal, el fiind PDL-ist, pesemne că a avut ceva probleme în acest parteneriat de a-l duce până la capăt. Din câte ştiu, el a fost cel care împreună cu directorul de la OTV au vizionat camerele. Primăria, prin primar, le-a rezervat trei camere, trei pachete şi o masă de douăsprezece persoane. Ce vă pot spune e că pe voucherele respective  scria că ar fi trebuit să facă Revelionul acolo, la restaurantul hotelului”, a declarat Cristina Frenţiu pentru România TV.

Pachetul de care a beneficiat Dan Diaconescu era de patru nopti şi includea cazare, masă, dar şi cina festivă de Revelion. Preţul unui astfel de pachet a fost de 4.300 de lei pe cameră. Pe numele lui Dan Diaconescu au fost rezervate trei pachete.