Dan Diaconescu, glume cu Remus Vulpescu: Să facem o discotecă împreună VIDEO

Dan Diaconescu şi Remus Vulpescu s-au întâlnit, din nou, faţă în faţă, după scandalul privatizării Oltchim. Cei doi s-au duelat verbal la Ştirile serii, la România TV. Disputa s-a lăsat şi cu câteva detalii inedite din culisele privatizării Oltchim.

RomaniaTV.net
23 oct. 2012, 22:12
Dan Diaconescu, glume cu Remus Vulpescu: Să facem o discotecă împreună VIDEO

Remus Vulpescu, fostul şef al Oficiului pentru Privatizări, a spus că nu ştie dacă demisia lui a fost acceptată sau nu.

Nu exclud ca eu să fi făcut excese şi eu sunt singurul care are ceva să îmi reproşeze. Am ales să demisionez. În legătură cu asta, ministerul Economiei încă nu mi-a adus la cunoştinţă dacă a decis să-mi accepte demisia sau nu. Simt că demisia nu a fost acceptată. Dacă aş fi dorit asta nu aş fi semnat-o şi m-aş fi ţigănit şi m-aş fi lipit de scaun”, a declarat Remus Vulpescu.

În replică Dan Diaconescu l-a acuzat pe Vulpescu că fură ţigări din pachetele colegilor. Mai mult, i-a făcut şi câteva oferte inedite de colaborare pentru viitor.

„Nu ştiu cine sunteţi fumători, dar atenţie că Vulpescu vă ia câte o ţigară din pachet, până vă lasă fără ţigări, asta s-a întâmplat în săptămâna de negocieri cu toţi colegii mei din delegaţie”, a precizat Dan Diaconescu.

„Aş vrea să fac o discotecă…. La ciocoiul român”. Vom câştiga bani frumoşi împreună, el ca DJ şi eu ca proprietar al discotecii”, a mai glumit Diaconescu.