Dan Negru, întâlnire de gradul zero cu Dan Diaconescu: „Sunt mulţi care i-au uitat numărul de telefon”

Dan Negru, întâlnire de gradul zero cu Dan Diaconescu. Prezentatorul de la Kanal D a imortalizat momentul în care s-a văzut cu fostul Rege al audiențelor şi l-a distribuit pe reţelele de socializare.

13 mai 2022, 15:54
Dan Negru, întâlnire de gradul zero cu Dan Diaconescu: „Sunt mulţi care i-au uitat numărul de telefon”
Dan Negru, întâlnire de gradul zero cu Dan Diaconescu

Dan Negru, întâlnire de gradul zero cu Dan Diaconescu. Fostul patron OTV trebuie să stea departe de micul ecran, pentru că are interdicție să facă declarații în presă sau să apară la televizor până în anul 2025 după ce a fost condamnat, în 2015 de instanțele din România pentru șantaj. A fost eliberat condiționat după aproape 3 ani de detenție.

Citeşte şi: Anamaria Prodan şi Dan Diaconescu, întâlnire la ceas de seară. Cum au fost fotografiaţi în Dubai

Dan Negru, întâlnire de gradul zero cu Dan Diaconescu

Am stat la o vorbă cu Dan Diaconescu. Așa, de dimineață. Ca să nu apară speculații, nu facem nimic împreună, nu avem niciun proiect comun. Doar la o vorbă, pur și simplu. Sunt mulți din breasla noastră care i-au uitat nr de telefon in anii ăștia.

Acu’ vreo 20 de ani mi-a spus ca vrea sa OTVizeze televiziunile din România. Am râs atunci, neîncrezător.Dați o tură pe telecomandă. Nici nu știți ce pierdeți. Azi am recunoscut că i-a ieșit otevizarea…„, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

La câteva ore după acest mesaj, jurnalistul a făcut o postare în care a împărtăşit cu prietenii virtuali faptul că emisiunea pe care o moderează la Kanal D, „Jocul cuvintelor”, a fost lider de audienţă.

Sunt dezamagit. Am auzit că au fost aseară la tv Loredana și Jador intr-un show cu alte 50 de vedete. Îmi plac show-urile foarte scumpe pentru că ele îl contrazic pe Isărescu prăpăstiosu’ care crede că n-are balta pește.

Am aflat apoi că s-a uitat mai multă lume la studentul de la „Jocul Cuvintelor” decat la Jador. Trist ! Daca nici manele nu mai „este” ce a fost… Bunicii manelelor de azi, Adrian Minune și ăilalți, rupeau audiența când apăreau. O știu din proprie experiență, am fost acolo. A început Jocul cuvintelor cu alți indivizi educați și învățați… Pentru ca educația e ca erecția: când o ai, se vede…„, a mai scris prezentatorul pe reţelele de socializare.