Dan Diaconescu, lovit din nou de necazuri. Mama sa are grave probleme de sănătate

Dan Diaconescu trece din nou prin momente cuplite. Mama sa are probleme de sănătate, iar fostul realizator TV a ajuns la mâna medicilor!

03 oct. 2020, 07:35
Dan Diaconescu, lovit din nou de necazuri. Mama sa are grave probleme de sănătate

Dan Diaconescu a fost surprins pe paparazzii SpyNews foarte îngândurat și îngrijorat, cel mai probabil din cauza mamei la care ține foarte mult.

Dan Diaconescu, la grătar cu prietenii. A fost fotografiat în pantaloni scurţi şi cu berea în mână: „Pe barosăneală”

Fostul prezentator a uitat de orice regulă de circuţaţie şi a intrat cu mașina pe interzis. Din spatele mașinii a coborât mama fostului afacerist, care s-a dat cu greu jos din autoturism. Cu masca trasă pe bărbie, femeia a apărut în fața camerelor de filmat cu o mână în ghips, semn că a pățit ceva serios și că a fost nevoie de intervenția medicilor.

După ce mama lui a intrat în casă, Dan Diaconescu a mai zăbovit puțin în mașină, cu ușa întredeschisă. A verificat dacă avea ceva pe plafon, s-a uitat atent și în portbagaj, apoi a urmat-o pe mama lui înăuntru, la fel de abătut și lipsit de tonusul cu care ne obișnuise la TV.

Pandemia de coronavirus îl afectează şi pe Dan Diaconescu. Şi-a alimentat bolidul de lux cu doar… 49 de lei

Dan Diaconescu nu este la prima abatere de la regulile de circulație. A mai fost filmat în trecut în timp ce savura o cafea la o terasă în timp ce mașina lui stătea frumos parcată în stația de autobuz, cu călătorii fiind nevoiți să o ocolească.