Pandemia de coronavirus îl afectează şi pe Dan Diaconescu. Şi-a alimentat bolidul de lux cu doar… 49 de lei

În urmă cu ani buni, Dan Diaconescu era unul dintre cele mai controversate personaje din lumea mondenă. Şi astăzi, omul de televiuziune face furori pe străzile din Bucureşti.

RomaniaTV.net
24 apr. 2020, 15:22

Paparazzii Spynews.ro l-au filmat pe Dan Diaconescu, în timp ce şi-a alimentat bolidul de lux, cu doar… 49 de lei.

Dan Diaconescu a făcut o oprire la o benzinărie, acolo unde și-a alimentat mașina. Fostul prezentator a scos din buzunar numai 49 de lei pentru a-și „hrăni” autoturismul, o sumă total infimă pentru o mașină de speța celei conduse de Diaconescu.

Misterul dispariției Elodiei Ghinescu

Comisarul șef Vasile Viorel, coordonatorul anchetatorilor în cazul Elodia, a explicat de ce Cristian Cioacă a ajuns singurul suspect de crimă în acest dosar.

Tot dormitorul în care cei doi locuiau are tei straturi de vopsea. În locul în care s-au descoperit urme de sânge sunt cinci straturi de vopsea, ceea ce înseamnă că după producerea decesului și stropirea peretelui el a mai aplicat un strat de glet și unul de vopsea. Sub parchet s-a găsit o cantitate de sânge ce ne-a dus la concluzia că acolo a fost o crimă”, a spus acesta.

Anchetatorul crede ca trupul Elodiei a fost sectionat in baie si banuieste ca arma crimei a fost chiar pistolul lui Cristian Cioaca. „Este cert ca moartea a fost facuta cu un obiect ce a produs tegumentului o leziune astfel incat corpul uman a putut sa sangereze. Nu putem aprecia cu certitudine care a fost acest obiect, dar consideram ca a folosit tocul pistolului. Nu pistolul ca arma de foc, ci ca obiect vulnerant. Nu credem ca acolo a fost omor cu premeditare, ci un omor spontan”, a declarat comisarul sef Vasile Viorel.