Dan Diaconescu, lovitură CRUNTĂ primită în închisoare. Ce face soţia lui în timp ce el îşi ispăşeşte pedeapsa

La începutul lunii martie, fondatorul OTV a fost condamnat DEFINITIV la 5 ani şi jumătate de închisoare pentru şantaj şi dus de oamenii legii la închisoarea Rahova pentru ispăşirea pedepsei.

RomaniaTV.net
15 mai 2015, 07:19

Curtea de Apel Bucuresti a dat o sentinta nemiloasa in ceea ce il priveste pe Dan Diaconescu, scrie cancan.ro. Dupa ce patronul OTV s-a trezit cu televiziunile inchise, acesta a fost la randul lui incarcerat si a primit si interdictia de a mai activa in mass media timp de inca 5 ani dupa eliberare. „Cred ca niciun roman nu mai are acum incredere in justitie. Mi-au inchis televiziunile, mi-au inchis partidul, acum ma inchid pe mine”, a declarat acesta in fata casei sale din Primaverii dupa ce a fost saltat de oamenii legii cu catuse la maini.

Citeşte şi Dan Diaconescu, audiat la DNA, ca martor în dosarul lui Vanghelie

Sotia milioanarului cu care acesta este casatorit de mai bine de 20 de ani a ramas singura sa rezolve toate problemele familiei, sa intretina afacerile ramase in picioare, proprietatile si copiii. Nemachiata si cu o figura extrem de trista, acesta a fost filmata de paparazzii la volanul unui bolid de lux in trafic.

Citeşte şi Dan Diaconescu, coleg de penitenciar cu Cristian Cioacă?

Ingandurata si extrem de agitata la volan, cea care a stat 20 de ani cu patronul OTV a facut slalom printre masini si a ridicat un barbat barbat misterios din fata unei banci din Capitala pe care l-a condus in casa din Primaverii unde a locuit cu presedintele PPDD.