Dan Diaconescu, naş de cununie pentru George Simion. Fostul patron OTV i-a fost şi martor la cununia civilă

George Simion s-a căsătorit civil cu iubita lui, Ilinca Munteanu. Unul dintre martorii care i-a însoţit la primăria din Măciuca, unde a avut loc cununia civilă, este nimeni altul decât Dan Diaconescu.

26 aug. 2022, 15:55
Dan Diaconescu, naş de cununie pentru George Simion. Fostul patron OTV i-a fost şi martor la cununia civilă

George Simion și iubita sa, Ilinca Munteanu şi-au spus DA în fața ofiterului de stare civilă. Martor le-a fost chiar fostul patron OTV Dan Diaconescu. De altfel, Dan Diaconescu le va fi şi naş la cununia religioasă. În total, liderul AUR şi iubita lui vor avea zece perechi de naşi.

UPDATE: Dan Diaconescu a mărturisit că l-a susținut moral pe George Simion, însă a negat că l-ar fi susținut și financiar.

„Am interdicție în a da declarații. Din fericire, nu am interdicție în a fi martor pentru George și Ilinca. E un pas mic pentru mine, dar un salt mare pentru România. O să vedeți”, a spus Dan Diaconescu.

Întrebat ce dar le va oferi celor doi însurăței, Dan Diaconescu a răspuns: „Rămâne secretul meu și al lui George și al Ilincăi.”

Și liderul AUR, George Simion a vorbit despre darul de la fostul patron al OTV. „Domnul Diaconescu ne-a dat un dar prețios: ne-a dat sfaturi cum să ne protejăm de sistemul mafiot care conduce România de 32 de ani”, a spus Dan Diaconescu.

Între timp continuă pregătirile pentru cununia religioasă şi mare petrecere de nuntă care vor avea loc sâmbătă şi la care sunt aşteptaţi pentru 10.000 de oameni.

Citeşte şi: Nunta lui George Simion. Cum a fost amenajat locul în care se va cununa cu Ilinca. Sute de forțe de ordine mobilizate la Măciuca

Bucătarii lucrează la foc continuu, iar muncitorii fac ultimele amenajări. Se construiește un paraclis special pentru ceremonia religioasă. Liderul AUR a primit derogare de la Biserica Ortodoxă Română. Deși Sfântul Sinod a interzis, în urmă cu aproape 10 ani, oficierea casatoriilor în afara lăcașurilor de cult, se va face excepție pentru George Simion.

Având în vedere numărul mare de persoane și faptul că evenimentul are loc în centrul comunei, autorităţile au luat decizia de a închide o stradă şi de a reorganiza traficul. De asemenea, au fost mobilizate sute de forțe de ordine la nunta lui George Simion pentru a preîntâmpina orice fel de incident, dar şi ambulanţe pentru eventualitatea în care unui invitat i se face rău.

De asemenea, autorităţile locale au decis toaletarea copacilor în zonă pentru a preîntâmpina producerea unor accidente.

A fost montată o arcadă ornată cu flori, au fost aşezate scaunele pe care vor sta invitaţii care vor lua parte la cununia religioasă. Pe lângă arcada cu flori, au fost aduse un violoncel, un pian, dar şi un leagăn pentru invitaţi.

De asemenea, cei care s-au ocupat de decoruri au pregătit o carte în care invitaţii vor putea scrie impresii şi urări pentru Ilinca şi George Simion.

Participanții la nunta lui Simion se vor putea bucura şi de o mulțime de activități interesante la evenimentul politicianului. Pe lângă plimbările cu balonul cu aer cald, contra-cost, plimbările cu caii, și teatrul de păpuși.