Dan Diaconescu nu renunţă la conferinţele din Parlament: Zgonea e sluga lui Băsescu

Dan Diaconescu îşi va continua conferinţele săptămânale susţinute la grupul parlamentar al PPDD. Patronul OTV a precizat, luni, că are dreptul de a vorbi ca invitat al grupului parlamentar, acuzându-l totodată de preşedintele Camerei Deputaţilor că ar primi ordine de la Traian Băsescu.

RomaniaTV.net
28 ian. 2013, 14:13
Dan Diaconescu nu renunţă la conferinţele din Parlament: Zgonea e sluga lui Băsescu

„Astăzi am fost din nou invitat şi voi veni permanent săptămână de săptămână chiar dacă domnul Zgonea va încerca să-mi interzică accesul şi să-mi ia dreptul la liberă exprimare. Să nu uitaţi că domnul Zgonea e sluga domnului Traian Băsescu şi tot timpul îl întreabă ce să facă în interiorul Parlamentului. Presupun că şi data trecută l-a întrebat dacă să-mi interzică accesul sau nu. Presupun că domnul Băsescu i-a dat voie să-mi interzicîă accesul, dar astăzi mi s-a permis accesul în Parlament”, a declarat Dan Diaconescu.

Şeful OTV a precizat că aşteaptă scuze din partea lui Valeriu Zgonea, pe care l-a catalogat drept un om care greşeşte „ca toţi muritorii”.

„Probabil că totul va intra în normal. Nici domnul Zgonea de multe ori nu cunoaşte legea, nu e mai presus de lege, nu e un zeu şi ca noi toţi muritorii mai greşim. Sper să-şi prezinte scuzele faţă de un ziarist, zic eu, faţă de un om simplu din Caracal care nu a vrut să-i facă niciun rău, ci a venit aici la Parlament cu câteva idei bune”, a adăugat Diaconescu.