Dan Diaconescu, prima săptămână în închisoare. Ce spune despre viaţa după gratii şi despre „colegi”

Dan Diaconescu dezminte informaţia că ar trece prin momente dificile şi că a refuzat mancarea în închisoare.

RomaniaTV.net
09 mart. 2015, 20:25
Dan Diaconescu, prima săptămână în închisoare. Ce spune despre viaţa după gratii şi despre „colegi”

„DAN DIACONESCU prin vocea familiei va transmite că … se simte bine, s-a adaptat conditiilor de detentie si chiar ia masa cu ceilalti detinuti. De asemenea, acesta are posibilitatea ca o data pe saptamana sa se aprovizioneze cu alimente de la un magazin din interiorul penitenciarului”, a scris Simona Man, preşedintele PPDD, într-o postare pe Facebook.

Saptamana trecuta, Dan Diaconescu a fost condamnat la cinci ani si sase luni pentru santaj. În aceeaşi zi, patronul OTV a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Surse citate de WOWbiz.ro au susţinut că Dan Diaconescu a fost extrem de abatut in primele zile de detentie.“Din luptatorul de pe ecran, DD era intr-o stare de nerecunoscut! A fost foarte retinut in celula cu noii colegi si nu a avut chef nici sa mai riposteze. A realizat ca trebuie sa isi accepte soarta si, prin intermediul avocatilor, sa mai ceara, in timp, clementa si un regim semideschis, care sa il ajute sa treaca peste anii de inchisoare mai usor. Totusi, surpriza a fost mare cand a refuzat sa manance. A motivat ca nu poate sa puna nimic in gura pentru ca este foarte suparat si tot ce i se intampla este nedrept si are cauze politice. Cam asa a stat situatia in primele doua zile, apoi Diaconescu a inceput sa se adapteze la toate conditiile din puscarie”, au spus apropiati de-ai vedetei pentru Wowbiz.