Dan Diaconescu, salvator de mâţe VIDEO

Dan Diaconescu, salvator. El a povestit la emisiunea Ultima Oră de la România TV, cum a salvat pisoiul preferat al fiicei sale. După îndelungi cercetări, politicianul a descoperit că bietul animal fusese zidit din greşeală de nişte muncitori, la fundaţia casei sale.

RomaniaTV.net
16 aug. 2012, 07:00
Dan Diaconescu, salvator de mâţe VIDEO

„Am ajuns acasă, citeam ziarele, mă uitam în realuare la RTV şi intră în bucătărie la mine soacră-mea şi zice că a dispărut Zara (…) Pisicul fusese zidit precum Ana lui Manole de către muncitorii neatenţi, cu o seară înainte”, a relatat prezidenţiabilul.

Operaţiunile de salvare au presupus eforturi titanice şi multă pricepere şi ingeniozitate. „Dă-i şi-ncepe cu mâinile… M-am dus în garaj după un ciocan, am găsit un ciocan din ăla şi dădeam cu el, dar era cu cauciuc, de ăla de gresie şi nu făcea faţă. Muncitorii lăsaseră un picamer în garaj şi zic ‘băi frate, dacă nu salvez pisicu şi se trezeşte fi-mea, dar zic dacă dau cu picamerul se trezeşte asta, se uită de la fereastră cum ta-su e un neputincios şi nu salvează pisicul”, a spus liderul PP-DD.

Ca de obicei, soluţia vine atunci când găseşti ciocanul adecvat. „Am găsit un ciocan aşa ascuţit, nu ştiu cum se cheamă, teslă (tesla nu este ciocan-n. red.), şi am început să dau cu vârful ăla, dar dădeam cred cu o forţă, vedeţi că am 48 kg, am dat cu o forţă de am rupt zidul ăla, o juma’ de metru cred că avea, nişte cărămizi cu mortar pe ele şi la un moment dat, era dimineaţa la 7 şi am văzut ochii pisicului în întunericul ăla dinăuntru şi zic l-am salvat”, a mai povestit Dan Diaconescu.