Dan Diaconescu se pregăteşte de revenirea spectaculoasă a OTV. Marile vedete pe care vrea să le angajeze

Fostul proprietar al OTV, Dan Diaconescu, are în prezent interdicţie de a apărea în media, în urma eliberării sale condiţionate din închisoare, după ce a efectuat 3 ani din pedeapsa de 5 ani şi 6 luni pentru şantaj.

10 apr. 2024, 11:54
Dan Diaconescu se pregăteşte de revenirea spectaculoasă a OTV. Marile vedete pe care vrea să le angajeze

OTV se va reînnoi, devenind un post de televiziune generalist, cu buletine de știri și o gamă variată de programe, complet îmbunătățit și adaptat nevoilor actuale, cu scopul de a atrage un număr mai mare de telespectatori. Dan Diaconescu depune eforturi considerabile pentru a întocmi lista prezentatorilor TV, având ca țintă personalități celebre și disponibile pentru contracte noi.

Conform informațiilor furnizate de apropiații săi, Dan Diaconescu va introduce în viitor buletine de știri, alături de emisiuni captivante și surprize pentru fanii care i-au simțit lipsa prezentatorului de televiziune, cunoscut pentru modul său incomparabil de a analiza subiectele fierbinți ale zilei. În paralel, Dan Diaconescu va relansa și celălalt său post de televiziune, DDTV.

Dan Diaconescu intenționează să continue colaborarea cu vechii săi angajați, printre care se numără Claudiu Bogdan și Cristina Coca, prezentatorii matinalului ”Zori de zi”. Totuși, planurile sale includ și aducerea unor nume sonore, cu o istorie notabilă în lumea televiziunii.

Citeşte şi: Oana Radu, noi detalii tulburătoare din relația cu fostul soț: „Așa mi-am dat seama că e un om care vrea să facă rău”

Conform Playtech, Dan Diaconescu intenționează să ofere chiar și contracte vedetelor Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, mai ales că ambele sunt în prezent ”disponibile”. Totuși, șansele de a lucra împreună cu cele două prezentatoare de top, reprezentante ale „Generației de Aur” a televiziunii românești, sunt neclare.

Mihaela Rădulescu, stabilită în Monaco după colaborarea cu PRO TV în calitate de jurat la ”Românii au talent”, a declarat că va reveni în România doar dacă oferta merită din toate punctele de vedere.

Deși Andreea Marin mai explorează lumea televiziunii, este implicată doar în calitate de invitată. Ultima ei apariție într-o emisiune TV a fost la TVR 2, în cadrul programului ”Nu există nu se poate!”.

Citeşte şi: Momente emoționante la mormântul lui Benone Sinulescu. Cine și-a făcut apariția la Cimitirul Eternitatea, unde-și doarme somnul de veci regretatul artist