Momente emoționante la mormântul lui Benone Sinulescu. Cine și-a făcut apariția la Cimitirul Eternitatea, unde-și doarme somnul de veci regretatul artist

Momente emoționante la mormântul lui Benone Sinulescu din Arad. La aproape 3 ani de la trecerea sa la cele veșnice, mai mulți colegi de breaslă i-au adus un omagiu la mormânt!

10 apr. 2024, 11:01
Momente emoționante la mormântul lui Benone Sinulescu. Cine și-a făcut apariția la Cimitirul Eternitatea, unde-și doarme somnul de veci regretatul artist

Benone Sinulescu a încetat din viață la vârsta de 84 de ani, după luni bune de suferință. Mai mulți cântăreți de muzică populară au ajuns, zilele acestea, la Cimitirul Eternitatea din Arad, unde regretatul artist își doarme somnul de veci.

Foștii colegi de scenă nu l-au uitat pe Benone Sinulescu

Fiind în trecere prin Arad, Mariana Ionescu Căpitănescu, Gelu Voicu, Mioara Velicu și Steliana Sima au mers să aprindă o lumânare la mormântul cântărețului.

La Arad, am adus un omagiu domnului Benone Sinulescu. Dumnezeu să-l odihnească”, a scris Steliana Sima, pe pagina personală de Instagram, în dreptul imaginilor de la mormântul lui Benone Sinulescu.

Soția artistului, Elena Sinulescu, merge des la mormânt ca să vorbească cu cel care i-a fost soț

În urmă cu ceva vreme, Elena Sinulescu mărturisea, într-un interviu că îi este foarte greu să mai asculte cântecele regretatului său soț. Aceasta spunea că preferă să meargă la cimitir și să vorbească cu el.

Citeste si Asistentul medical care l-a îngrijit pe Benone Sinulescu s-a sinucis printr-o injecţie cu morfină. A lăsat un bilet de adio către soţia însărcinată

Sunt zile în care nu pot să-i ascult cântecele, pur și simplu! Îmi face rău și atunci închid aparatul. Prefer mai degrabă să mă reculeg la cimitir în fața mormântului său, unde vorbesc cu el vrute și nevrute, ca în vremurile noastre de altădată”, a spus văduva lui Benone Sinulescu, pentru cancan.ro.

Benone Sinulescu a murit în urma unei pneumonii de aspiraţie care i-a blocat căile respiratorii. În plus, avea și probleme cardiace.

A făcut pneumonie de aspiraţie în ultimul moment, care cu toate perfuziile şi cantitatea de oxigen pe care i-au dat-o concentratoarele, nu a reuşit să elimine acea flegmă care s-a depus în gâtul lui şi care pur şi simplu i-au blocat căile respiratorii.

El avea şi probleme cardiace. Nu a putut fi operat, i s-a recomandat doar tratament medicamentos. A urmat sfaturile medicilor, chiar se recuperase după perioada din vară, dar a apărut această pneumonie care i-a pus capac”, a declarat Elena Sinulescu la scurt timp după trecerea în neființă a lui nea Beni.

Citeste si La cine a ajuns averea lui Benone Sinulescu. Văduva artistului rupe tăcerea: „Aș fi vrut să mor eu înaintea lui”