Dan Diaconescu, surprins de paparazzi. Este fostul patron al OTV modest sau are ceva de ascuns?

Fostul patron al OTV, Dan Diaconescu, este în continuare plasat sub control judiciar, ceea ce înseamnă că acesta trebuie să se prezinte periodic în faţa autorităţilor şi să respecte o serie de condiţii.

27 oct. 2023, 12:38
Dan Diaconescu, surprins de paparazzi. Este fostul patron al OTV modest sau are ceva de ascuns?

Dan Diaconescu a fost trimis în judecată de procurorii constănţeni pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor, şi folosire a prostituţiei infantile în formă continuată, dar el se află momentan în Capitală şi a fost surprins de paparazzi în timpul unei plimbări în jurul locuinţei.

Fostul realizator TV a făcut zilele trecute o plimbare în jurul locuinţei, timp în care a purtat o convorbire telefonică, momentul fiind surprins de paparazzi SpyNews.

Un detaliu care a surprins în fotografiile publicate de sursa citată a fost discrepanţa dintre ţinuta extravagantă a lui Diaconescu, în valoare de câteva mii de euro, accesorizată cu un ceas Phillippe Patek de aproximativ 100.000 de euro, şi telefonul folosit de fostul om de televiziune, unul clasic, cu taste,

Nu se ştie dacă Diaconescu apreciază într-adevăr acest model de telefon, dar cert este că astfel de modele sunt des folosite de persoane care vor să se asigure că nu le sunt interceptate convorbirile. De asemenea, o altă măsură pe care cei urmăriţi şi-o iau de multe ori este aceea de a purta conversaţiile importante, pe care vor să le ascundă, în aer liber, evitând astfel să fie înregistraţi cu diverse dispozitive plasate în locuinţă sau în alt spaţiu pe care îl frecventează.

Citeşte şi: O influenceriță, mamă a doi copii, a murit pe masa de operație. Roberta voia să aibă o siluetă perfectă

Dan Diaconescu a fost trimis în judecată pentru săvârșirea mai multor infracțiuni în stare de recidivă postexecutorie a contactuluisexual cu un minor în formă continuă, și a infracţiunii de folosire a prostituţiei infantile în formă continuată.

“În concret, în sarcina inculpatului s-au reţinut următoarele: În jurul datei de 19.11.2020 şi în jurul datei de 22.11.2020, D. C.-D. a întreţinut raporturi sexuale şi acte sexuale orale consimţite cu persoana vătămată T. A., cunoscând că aceasta avea la acel moment vârsta de 15 ani şi 4 luni, contra sumei de 300 de lei, în timp ce se aflau în camera unui hotel situat în municipiul Bucureşti”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Citeşte şi: Gestionează-ţi banii ca un milionar. Cum îşi protejează averile cei mai bogaţi oameni ai lumii