Gestionează-ţi banii ca un milionar. Cum îşi protejează averile cei mai bogaţi oameni ai lumii

Deşi percepţia generală este că oamenii bogaţi sunt predispuşi la cheltuieli extravagante şi impulsive, de fapt, cei mai avuţi oameni din lume sunt foarte atenţi la modul cum îşi gestionează averile.

27 oct. 2023, 11:33
Gestionează-ţi banii ca un milionar. Cum îşi protejează averile cei mai bogaţi oameni ai lumii

Adevărul este că, deşi oamenii cei mai bogaţi deţin proprietăţi de lux, de la vile somptuoase la maşini de milioane de euro, aceştia au grijă ca aceste achiziţii să fie făcute doar din profiturile pe care le realizează din diverse investiţii.

Oamenii bogați pot avea abordări diferite în ceea ce privește modul în care își gestionează banii, iar prioritățile lor financiare pot varia. Cu toate acestea, există câteva aspecte comune pe care unii oameni bogați le iau în considerare atunci când decid cum să cheltuiască banii sau în ce să nu cheltuiască banii, scrie SpyNews.

Oamenii bogați pot fi mai puțin predispuși să cheltuiască bani pe achiziții impulsive sau extravagante. Ei pot fi mai atenți la buget și la gestionarea cheltuielilor pentru a se asigura că nu risipesc bani pe lucruri de care nu au cu adevărat nevoie.

Evită să intre în datorii inutile sau să plătească dobânzi mari pentru împrumuturi. Ei pot prefera să-și plătească datoriile rapid și să evite datorii de consum sau de credit înalt.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu, reacţie bizară după ce a aflat că Oana Zăvoranu divorţează: „O iubesc!”

Unii oameni bogați pot să nu-și cheltuiască banii pe obiecte de lux sau mostre de bogăție pentru a evita ostentația sau pentru a-și menține intimitatea. Ei sunt atenți la evitarea schemelor financiare dubioase sau investițiilor riscante care le-ar putea pune banii în pericol.

Oamenii bogați evită să-și cheltuiască banii pe lucruri materiale inutile sau care nu aduc valoare reală în viața lor. Nici cadourile extravagante nu sunt o prioritate. Deși pot oferi cadouri generoase, unii oameni bogați evită să cheltuiască bani în exces pe cadouri costisitoare sau extravagante, preferând cadouri mai semnificative și personale.

Sunt atenți la ce cheltuie, iar cele neproductive sau care nu îi ajută să-și atingă obiectivele personale sau financiare, vor dispărea cât mai repede de pe lista priorităților pe care le au.

Citeşte şi: Cine este românca superbă care va candida la primăria orașului Las Vegas. Irina Hansen i-a dat peste cap pe americani