Dan Diaconescu, validat drept candidat al PPDD la prezidenţiale. DD a strâns 1 milion de semnături

Comitetul Executiv al PPDD l-a validat pe Dan Diaconescu drept candidat al partidului la alegerile prezidenţiale din noiembrie, se arată într-un comunicat al acestui partid. Acesta urmează să-şi depună luni candidatura la Biroul Electoral Central. Partidul lui Diaconescu a strâns circa 1.000.000 de semnături de susţinere a candidaturii sale.

17 sept. 2014, 14:22
Dan Diaconescu, validat drept candidat al PPDD la prezidenţiale. DD a strâns 1 milion de semnături

Comitetul Executiv al PPDD s-a reunit marţi după-amiază, pe ordinea de zi aflându-se validarea candidaturii lui Dan Diaconescu la alegerile prezidenţiale, a anunţat preşedintele partidului, Simona Man, care a adăugat că s-ar putea discuta şi despre migraţia primarilor PPDD.

„Este o şedinţă de Comitet Executiv pe a cărei ordine de zi va fi validarea candidaturii domnului Dan Diaconescu la alegerile prezidenţiale şi stabilirea strategiei de campanie pentru aceste alegeri”, a precizat, pentru Agerpres, Simona Man.

Man a respins ipoteza schimbării conducerii partidului. „Nici vorbă. Sunt voci care …, mă rog, am văzut şi eu nişte postări pe facebook, de fapt o singură voce. Acum, pentru un singur om, nu se poate lua o structură întreagă de partid. Sigur poate fi o propunere. E un partid democratic, ne manifestăm democratic. Nicio problemă. Eu vă spun că un singur om nu poate hotărî soarta partidului, a conducerii partidului şi denumirii acestuia. Partidul s-a format în jurul lui Dan Diaconescu. Nici nu se pune problema să schimbăm vreodată denumirea partidului”, a adăugat preşedintele PP-DD.