Dan Diaconescu vrea să fie primul preşedinte ştirb din istoria României. De ce NU MERGE DD la dentist

Prezent în emisiunea "Ora de Vârf", candidatul PPDD la prezidenţiale, Dan Diaconescu, a afirmat că nu merge la dentist de frică şi că problemele sale cu dantura au apărut pentru că nu a purtat aparat dentar în tinereţe.

24 oct. 2014, 06:43
Dan Diaconescu vrea să fie primul preşedinte ştirb din istoria României. De ce NU MERGE DD la dentist

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „Nu merg la dentist de frică, deşi fiica mea, pe care acum deja o cunoaşteţi, a fost la o dentistă, Teo se numeşte, şi i-a plăcut atât de mult încât la sfârşit mi-a zis: ‘Tati, când mai venim la dentist?’ Atunci m-am întors şi eu la Teo şi am întrebat-o ‘Ce i-aţi făcut?’. Mi-a spus: ‘I-am pus un televizor în tavan’. Zic: ‘Puteţi să-l puneţi pe OTV?’. Dânsa a zis: ‘Nu, că e interzis de către guvernul Ponta OTV-ul”, a relatat Diaconescu.

Acesta a spus că a refuzat să poarte în copilărie aparat dentar, fapt ce a generat probleme mai târziu. „Eu am dinţii foarte sănătoşi, numai că atunci când eram mic nu am vrut să îmi pun aparat din acela dentar şi, din această cauză, s-a produs ceea ce vedeţi dumneavostră, adică primul preşedinte ştirb din istoria României”, a mai spus Dan Diaconescu.