Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj, prins a patra oară la volan fără permis, a fost internat la psihiatrie! „Nu am nicio vinovăţie” VIDEO

Dan Ilie Morega, 78 de ani, a fost depistat pentru a patra oară în trafic în ultimele două săptămâni, conducând fără permis. Fostul prefect de Gorj are permisul suspendat din motive medicale, iar pe numele său există deja trei dosare penale pentru conducere fără permis.

27 feb. 2024, 09:59
Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj, prins a patra oară la volan fără permis, a fost internat la psihiatrie! „Nu am nicio vinovăţie” VIDEO
Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj, prins a patra oară la volan fără permis! "Nu am nicio vinovăţie"

UPDATE: Fostul prefect de Gorj Dan Ilie Morega a fost internat în secţia de Psihiatrie pentru realizarea unei expertize care să stabilească dacă mai poate conduce vehicule. El a fost prins de patru ori la volan, în ultima lună, deşi permisul de conducere îi fusese retras pe motive medicale.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, Ioana Nanu, a declarat pentru News.ro, că Dan Ilie Morega a fost internat luni seară, în secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Târgu Jiu. El urmează să fie supus unei expertize care să arate dacă mai poate conduce autovehicule.
Internarea fostului prefect de Gorj a fost voluntară.

Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj, prins a patra oară la volan fără permis! Incidentul recent s-a petrecut pe strada Victoriei din Târgu Jiu, unde fostul prefect a fost oprit de polițiști. La fața locului au intervenit cinci echipaje de poliție. Dan Ilie Morega a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. În fața jurnaliștilor locali, el a declarat că nu a săvârșit nicio ilegalitate și că nu a consumat alcool.

„O măsură ilegală. Domnilor, doamnelor, nu am săvârșit nicio ilegalitate. M-au găsit la alcoolemie 0,0. Nu am nicio vinovăție. Deci alcoolemie 0,0”, a declarat Dan Ilie Morega, citat de GdS.

Citeşte şi: Dănuț Lupu se pregătește de eliberare, dar poate fi încarcerat din nou, în orice clipă. Pentru ce faptă mai este acuzat

Ulterior, Dan Ilie Morega a fost condus la sediul Poliției Municipale Târgu Jiu pentru audieri, el fiind însoțit de șoferul său, care a urmat o autospecială poliției. Deși permisul său de conducere a fost suspendat începând cu 6 februarie, Dan Ilie Morega a refuzat să îl predea atunci când a fost notificat de către poliție, intenționând să conteste legalitatea deciziei în instanță.

Dan Ilie Morega se confruntă cu trei dosare penale similare, după ce a fost surprins la volan fără permis în repetate rânduri în ultimele săptămâni. Acesta a fost oprit prima dată pe 12 februarie, apoi pe 17 februarie în Mehedinți, și a treia oară pe 22 februarie, când a fost observat că conducea cu girofar pe mașină și dând flash-uri altor șoferi pentru a-i face loc.