DAN MIHALACHE, prezentat la Cotroceni drept şeful Cancelariei prezidenţiale VIDEO

Publicat: Miercuri, 14 Ianuarie 2015 12:34 // Actualizat: Miercuri, 14 Ianuarie 2015 12:36 // Sursa: romaniatv.net

Dan Mihalache, consilier prezidenţial, a cărui numire a fost contestată la preluarea mandatului de către Klaus Iohannis, a fost prezentat, miercuri, de către Mihai Răzvan Ungureanu ministrului britanic de externe drept "şeful Cancelariei prezidenţiale".

Ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, aflat în vizită la Bucureşti, a fost primit miercuri, la Cotroceni, de preşedintele Klaus Iohannis.

Cel care l-a întâmpinat pe diplomatul britanic a fost consilierul personal al preşedintelui, Mihai-Răzvan Ungureanu, care l-a prezentat pe Dan Mihalache drept "our chief of staff"- şeful Cancelariei prezidenţiale.

Deşi au existat informaţii, la preluarea mandatului, că Dan Mihalache va fi şeful Cancelariei, acest lucru nu a fost comunicat oficial.

Singura informaţie transmisă de Administraţia pPezidenţială a fost numirea lui Mihalache în funcţia de consilier prezidenţial.

CITEŞTE ŞI Klaus Iohannis a numit un nou consilier la Cotroceni: Sebastian Huluban


 

 

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 ian 13:08
...miercuri, de către Mihai Răzvan Ungureanu ministrului britanic de externe drept “şeful Cancelariei prezidenţiale”. Citește mai departe… Source: romaniatv.net/
...
14 ian 13:00
... .recentcomments a{display:inline !important;padding:0 !important;margin:0 !important;}
ultimele stiri


Just another WordPress...
14 ian 12:54
...de către Klaus Iohannis, a fost prezentat, miercuri, de către Mihai Răzvan Ungureanu ministrului britanic de externe …read more ...
14 ian 12:37
...miercuri, de către Mihai Răzvan Ungureanu ministrului britanic de externe drept "şeful Cancelariei prezidenţiale". Citește mai departe… Source: romaniatv.net
...
1
EUR
4.7781
RON
16 Dec
noapte 2 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H