Dan Motreanu ACUZĂ „atacurile de tip Dorel” ale lui Valeriu Zgonea

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Dan Motreanu, vicepreşedinte al PNL, afirmă, într-un comunicat difuzat sâmbătă, că Valeriu Zgonea ar fi putut să se abţină de la declaraţii privind anunţul de retragere din cursa prezidenţială a lui Crin Antonescu.

RomaniaTV.net
31 mai 2014, 20:48
Dan Motreanu ACUZĂ „atacurile de tip Dorel” ale lui Valeriu Zgonea

Valeriu Zgonea ar fi putut măcar astăzi să tacă la anunţul retragerii din cursa prezidenţială a unui om ale cărui voturi şi încredere din partea populaţiei au fost determinante în dobândirea de către persoana sa şi PSD a înaltei funcţii de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Faptul că a continuat atacurile de tip ‘Dorel’ la adresa liderului liberal, îl pune pe Valeriu Zgonea nu doar în afara civilizaţiei politice, ci şi în afara respectului cuvenit în mod normal unui preşedinte al unei Camere a Parlamentului’, susţine Motreanu, relatează Agerpres.

El adaugă că nu o să îi ceară lui Valeriu Zgonea demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Valeriu Zgonea, despre retragerea lui Antonescu: Ce trist! Cine să-l voteze?

‘Şi totuşi nu o să cer demisia unui astfel de om din fruntea Camerei Deputaţilor. Şi asta pentru că simpla lui prezenţă acolo serveşte ca oglindă vie întregii societăţi democratice: Valeriu Zgonea este etalonul de (in)competenţă şi (dez)onoare al noului PSD condus de Victor Ponta. Care, printre altele, să nu uităm că a refuzat şi el să demisioneze, după modelul Zgonea, atunci când USL s-a destrămat’, afirmă vicepreşedintele PNL Dan Motreanu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat sâmbătă, la Parlament, că anunţul lui Crin Antonescu de retragere din cursa pentru preşedinţia României era unul normal, având în vedere destrămarea USL, şi că, totodată, pentru el liderul liberal este ‘mort politic de foarte mult timp’.

Reacţiile LIDERILOR PNL după anunţul de retragere al lui Crin Antonescu