Dan Motreanu, şeful de campanie al lui Iohannis:Pentru noi este clar că nu trebuie să aibă loc dezbateri. Orban: Comunicăm cu cetăţenii

Dan Motreanu, şeful campaniei PNL la prezidentiale a declarat, după o întalnire a liderilor partidului cu Klaus Iohannis, ca seful statului nu trebuie sa mearga la o dezbatere cu Viorica Dancila în campania electorală.

11 nov. 2019, 19:47
Dan Motreanu, şeful de campanie al lui Iohannis:Pentru noi este clar că nu trebuie să aibă loc dezbateri. Orban: Comunicăm cu cetăţenii

„Am avut o şedinţă de campanie. Au fost rezultate bune. Pentru noi e foarte clar ca nu trebuie sa aiba loc dezbateri în turul 2 pentru ca democratia inseamna in primul rand intalnirea cu cetateanul. O sa mergem pe acelasi tip de campanie din primul tur, intalniri permanente cu cetatenii. Vom face mitinguri, intalniri cu organizatiile si cu cetatenii.

Presedintele nu se teme de o confruntare, cei doi candidati sunt bine cunoscuti, punctele de vedere sunt cunoscute. O confruntare nu-si are rostul pentru ca nu aduce nimic in plus, nu e nimic de clarificat”, a declarat Motreanu. 

Şeful de campanie a precizat că seful statului nu si-a spus punctul de vedere si doar a cerut opinia echipei de campanie.

Citeşte şi: Klaus Iohannis evită confruntarea cu Dăncilă: PSD încearcă să atragă atenţia. Mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii

Preşedintele Klaus Iohannis a evitat să răspundă dacă va accepta vreo confruntare cu Viorica Dăncilă în turul doi. Prezidenţiabilul PNL a subliniat că se va concentra pe întâlnirile cu alegătorii.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, referindu-se la invitaţia la dezbateri lansată de liderul PSD, Viorica Dăncilă, către actualul şef al statului, Klaus Iohannis, că va fi luată o decizie, menţionând că liberalii sunt preocupaţi de comunicarea cu cetăţenii.

„Să cereţi răspuns la această întrebare domnului Dan Motreanu. În seara asta avem o discuţie. Ne preocupă mai puţin epistolele doamnei Vasilica Viorica Dăncilă, cât comunicarea cu cetăţenii români. Vom lua o decizie şi o vom anunţa”, a spus Orban.