Dan Negru a anunţat ce emisiune va prezenta la Kanal D. „E o provocare! E un pariu!”

Dan Negru a semnat cu Kanal D după 22 de ani petrecuţi la Antena 1. Prezentatorul a anunţat că va debuta la noul post cu un quiz de cultură generală, despre care a declarat că "este un pariu".

08 feb. 2022, 12:15
Dan Negru a anunţat ce emisiune va prezenta la Kanal D. „E o provocare! E un pariu!”
Dan Negru a anunţat ce emisiune va prezenta la Kanal D

Dan Negru a anunţat ce emisiune va prezenta la Kanal D. Dan Negru a dezvăluit emisiunea pe care o va prezenta la Kanal D. Mai mult, audiţiile pentru quiz-ul de cultură generală au început deja!

Dan Negru a anunţat ce emisiune va prezenta la Kanal D. „E o provocare! E o schimbare!”

Dan Negru a anunţat pe Instagram că a făcut un pariu cu aceast format, deşi multe persoane nu au încredere în reuşita unui astfel de gen de show. „Am pus un pariu! Toate marile televziuni din lume au concursuri cu întrebări de cultură generală. România e singura țară europeană unde quiz-urile cu intrebări de cultura generală lipsesc din programele marilor televziuni. 12 quiz-uri difuzează principalele televiziuni englezești, italieni au 11 și francezii 8. Până și bulgarii le au la marile televiziuni! În America, quizz și știrile sunt cele mai de succes programe tv. Noi le ocolim! Asta e pariul meu la Kanal D: oamenii smart care-și pot arăta mintea la televizor. Pe ei marile tv generaliste i-au ocolit”, a scris Dan Negru.

Ce salariu are Dan Negru la Kanal D și ce bonusuri a primit! Cum s-a lăsat convins „Regele audiențelor” să părăsească Antena 1

„Concursul creierelor e pariul pe care-l punem in televiziune, la Kanal D . În primul pas aducem cel mai simplu și ușor de înțeles quiz din istoria televiziunii mondiale. Azi am dat drumul înscrierilor. Cultura generală este tot ce oamenii au și maimuțele nu au. Să o arătam și la televizor! E o provocare! E o schimbare! Dar dacă nu schimbi, nu crești și dacă nu crești, nu trăiești! Cultura generală la televizor in concursuri quiz. „Esti nebun, e un risc in România!”, îmi spun toți! Cel mai mare risc e sa nu-ți asumi nicunul”, a mai adăugat Dan Negru.

Dan Negru a dezvăluit motivul pentru care a părăsit Antena 1. Ce proiect va avea la Kanal D: „Asta m-a atras”