Dan Negru a apărut într-un pictorial cu familia pentru prima dată în 10 ani

Deși pe el îl cunoaște toată lumea, nu mulți sunt cei care știu detalii despre familia unuia dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV autohtoni. Dan Negru a știut mereu cum să îi țină pe cei dragi lui departe de lumea în care acesta activează.

23 dec. 2020, 14:44
Dan Negru a apărut într-un pictorial cu familia pentru prima dată în 10 ani

Dan Negru se mândrește cu familia lui, nsă preferă să facă acest lucru într-un mod discret, pentru a nu-i supune la atenția mediatică de care el are parte de atât de multă vreme, și care, poate uneori nu i-a adus numai foloase.

Deși a ales să își protejeze pe cât posibil soția și cei doi copii, prezentatorul TV se mai lasă convins din când în când să își etaleze comorile: cam odată la 10 ani.

Dan Negru a acceptat să pozeze recent pentru un pictorial alături de familia sa, realizat de revista Viva, asta după ce această „minune” s-a mai întâmplat doar în urmă cu un deceniu.

Dan Negru, al doilea pictorial cu familia lui

Pe lângă acceptul pentru pictorial, îndrăgitul prezentator cu care „facem Revelionul” a oferit și un interviu, tot pentru sursa anterior menționată, unde a vorbit despre viața de familie și cum este el ca tată și soț, atunci când părăsește platourile de filmare.

„Soția mea e medic stomatolog, deci n-are nimic de a face cu showbiz-ul, şi faptul că eu fac televiziune nu înseamnă că trebuie să ne arătăm familia oriunde şi oricând.

Treaba asta n-o fac doar de acum, am făcut-o dintotdeauna. Când ne-am căsătorit, aveam opțiunea unei nunți cu sute de invitați, cu vedete, alai de lăutari şi poze în reviste. Ne-am căsătorit doar noi şi familia. Cred că am pierdut atunci un apartament, ca dar de nuntă, dar ce frumos a fost aşa”, spune Dan Negru, care dezvăluie că acum, în pandemie, s-a împărțit greu între Timișoara și București, necosinderându-se nici acum un adevărat „bucureștean”.

Vedeta TV a povestit şi cum este ca părinte, dezvăluind că el este mai mult un partener de joacă pentru copii, deşi crede că ar fi capabil să fie şi sever, dacă situaţia ar impune-o, ceea ce deocamdată nu s-a întâmplat.

„Sunt permisiv, Codruța e cea cu lecțiile, eu sunt cu joaca. Sunt partenerul de şah al lui Bogdan, fac puzzle-uri cu Dara și mă hârjonesc cu mioriticul Google. O fi timp şi pentru severitate, deşi sper să nu fie nevoie.

Nu sunt mari consumatori de TV, se mai uită la emisiunile mele şi sunt un bun barometru, pentru că îmi dau seama când se plictisesc. Pentru ei sunt tati şi atât”, a dezvăluit Dan Negru despre relația sa cu cei doi copii, Dara și Bogdan.

Gazda Revelionului spune cu umor că o să-și mai arate familia tot peste 10 ani

„Când m-am mutat în București, prea demult, un director de tv mi-a spus că e obligatoriu să apar la petreceri mondene și pe coperți de revistă că să am succes în tv.
N-am făcut-o și totuși în anii ăștia m-am ales în ziare cu porecla de „regele audiențelor”. Adică, merge audiență și fără mondenități…
Ai mei stau departe de mondenități, televziuni, ziare. E mai liniște așa…Acu’ 10 ani am făcut o copertă VIVA țînând-o pe Dară, fetița mea, în brațe.
A două copertă e de acu’, de Crăciun. Pe Dară n-o mai pot ține în brațe și între timp a apărut și Bogdan. Următoarea, în 2030…”, a scris acesta pe pagina personală de Facebook.

Citeşte şi: Reţeta de cozonac propusă de Anna Lesko. Cum face cântăreaţa sarmalele VIDEO