Dan Negru a pierdut 5.000 de dolari din cauza COVID, într-o secundă: Ce s-a întâmplat cu renumitul prezentator

Dan Negru a reuşit să piardă nu mai puţin de 5.000 de dolari într-o secundă, din cauza noului coronavirus. Se pare că îndrăgitul prezentator a fost lovit de ghinion în criza generată de noul virus ucigaş.

21 dec. 2020, 17:21
Dan Negru a pierdut 5.000 de dolari din cauza COVID, într-o secundă: Ce s-a întâmplat cu renumitul prezentator

Dan Negru a pierdut 5.000 de dolari din cauza COVID.  Se pare că acesta ar fi primit o ofertă uimiroare în vara aceasta. Românii din Statele Unite și-ar fi dorit ca prezentatorul TV să fie motorul celebrei petreceri organizate la New York, în noaptea dintre ani.

Dan Negru a pierdut 5.000 de dolari din cauza COVID. Ce s-a întâmplat cu celebrul prezentator

Ca să fie siguri că Negru va fi prezent, organizatorii din America i-au trimis chiar şi un avans substanţial vedetei TV. Din cauza pandemiei, se pare că petrecerea românească din America s-a anulat şi totodată şi întelegerea lui Dan Negru a picat, spun surse pentru Cancan.

Mai mult decât atât, acest episod nu a fost singurul care l-a pus pe prezentator la grea încercare. Se pare că adversarii Antenei ar fi încercat să saboteze showul de la sfârşitul anului. Vedetele aflate sub contract au primit interdicții drastice în această perioadă. Cu puțin timp înainte de începerea filmărilor pentru emisiunea difuzată pe 31 decembrie și prezentată de Dan Negru, șefii de la PRO TV ar fi impus restricții drastice vedetelor aflate sub contract.

Vedete precum Anna Lesko, Anda Adam, Cezar Ouatu, dar și Andreea Antonescu au primit interdicţie să participe la filmările ”Revelionului lui Dan Negru”.

Două zile au durat pregătirile pentru marele show de pe platoul de filmare din Romexpo. Aici cele mai improtante vedete s-au perindat, care mai de care cu ţinute extravagante. Cu mic, cu mare vedetele autohtone au semnat ”condica lui Dan Negru”.

Printre numele cu greutate care au ajuns să filmeze pentru mega-show se numără selecționerul U21, Adrian Mutu, fostul antrenor al echipei din Ștefan cel Mare, Cosmin Contra, dar și fostul ministru al Turismului, Elena Udrea.

Citeşte şi: Dan Negru, după ce Andreea Esca a fost infectată cu Covid-19: „Eu cu Esca şi cu Teo n-am putea sa stăm niciodată împreună”